Hur Funkar MZ Premium Coaching? Vem Är Det För?

mathias zachau, deffad, fitness-tävling
Programmen deltagarna i MZ Premium Coaching får tillgång till har många gånger hjälpt mig att komma i form.

Jag får många frågor om onlinecoaching. Många som läser nyhetsbrevet, mina artiklar i Iron Man Magazine och följer Facebook-sidan, undrar framför allt hur det funkar och vad som ingår. Här följer en pedagogisk kort liten sammanfattning.

Steg 1: Hälsodekleration

Du får besvara ett formulär med:

– Målsättning
– Skadehistorik
– Tillgänglig utrustning
– Vardagen, jobbet, träningen
+ Allt annat som kan vara relevant.

Steg 2: Ditt träningsprogram

Efter att du besvarat din hälsodekleration, och därmed gett mig underlag till din kroppstransformation, sätter jag mig vid datorn och börjar designa dina program. Programmet görs tillgängligt till din dator, mobiltelefon eller läsplatta – vad du nu föredrar. Du får varje enskilt pass enkelt förklarat med reps, sets, vila och teknik. Bäst av allt är att du får videosnuttar som förklarar alla övningar på ett tydligt och lättfattligt sätt.

MZ Premium Coaching - PT Online
Alla deltagare i MZ Premium Coaching får en personlig app till telefonen, läsplattan eller datorn, med tillgång till träningsprogram och detaljerade videoinstruktioner. Jag besvarar alla dina frågor direkt i appen.

Steg 3: Ditt kostprogram

Jag berättar hur, vad och när du ska äta. Vi kasserar gamla, dåliga rutiner, skapar nya och fortsätter framåt med maten du föredrar. Jag går igenom allt från BMR, BMI, energibalans, menyer, protein, fett, kolhydrater, vitaminer, mineraler till träningsnutrition. Du får lära dig vad EPA, ALA, EPA, DHA – ja, allt – betyder.

Steg 4: Kosttillskottguide

Du behöver inte köpa grisen i säcken när du handlar kosttillskott. Jag berättar vad du behöver och inte. Vi pratar inte bara om vad och när du behöver kosttillskott, utan hur det påverkar prestation och återhämtning.

Steg 5: Vi skrider till verket

Detta program handlar inte om snabba lösningar för snabba resultat som snabbt försvinner. Det handlar om permanenta förändringar för långsiktiga resultat. Jag vill vara tydlig med att programmet är utmanande.

Programmet är inte för alla. Det är inte för dig som inte vill förändras – skapa nya vanor, lära nya saker och testa nya vägar – och inte vill göra vad som krävs för att lyckas. Programmet är inte för dig som är lat. Det är för dig som menar allvar. Jag ställer stora krav på dig och din insats och förväntar mig resultat.

Programmet är för dig som är trött på att inte veta vad du ska göra. Om du är trött på att slösa tid, energi och pengar, på metoder som inte fungerar. Trött på att känna dig svag, svag, smal, tjock, olycklig och osäker, och är beredd att lyssna och följa programmet till punkt och dricka. Känner du att du är den typen av person? Du ser jag fram emot att läsa din intresseanmälan till MZ Premium Coaching redan nu.

Den här tiden på året är det många som söker, i och med stundande nyårslöften (och allt vad det innebär), för att komma igång i januari. Vill du komma igång så snabbt som möjligt gör du klokt i att söka direkt.

[gravityform id=”2″ name=”PT Online” title=”false”]

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: