Kostprogram

Optimera kosten så att du kan höja resultaten av din träning!

Ett personligt kostprogram är anpassat för hälsa och prestation. Vi hjälper dig att optimera allt från energinivåer (hur mycket du äter kontra gör dig av med), ratio mellan makronutrienter (protein, fett och kolhydrater), vilka råvaror du använder och i vilken mängd, hur många måltider du äter per dag, vad du äter vid vilket tillfälle och eventuella rekommenderade kosttillskott – om ditt mål och din situation har nytta av det.

Välj upplägg

Hur länge behöver du hjälp? Räcker det med en månad? Eller önskar du hjälp en längre tid? Välj mellan 4 veckor, 2 månader eller komplett onlinecoaching – där även träningsprogram ingår.

Slutför kostanalysen

Efter köpet får du besvara ett gäng frågor om ditt liv och din situation. Vilken mat föredrar du? Är du allergisk? Vad är målet? Varför är det viktigt för dig? Och varför har du inte lyckats själv?

Kom igång – du med!

Du får ett personligt anpassat kostprogram baserat på dina uppgifter, målet som du vill uppnå och sakerna som du behöver förbättra. Under tiden får du alla dina frågor besvarade.

Balanserad personligt anpassad kosthållning för målet och hälsan

Att veta hur man ska äta när man har ett träningsmål som är viktigt kan vara svårt. Hur ska fördelningen mellan proteiner, kolhydrater och fetter se ut? Hur mycket kcal borde man sikta på? Är det viktigt att räkna kalorier eller räcker det att välja rätt råvaror?

Vi bryr oss inte bara om vikten. Det handlar om hälsan och prestationen, vilket är två starka faktorer för hur lätt eller svårt det är för dig att få resultat. Det är lika sant oavsett om ditt mål är att gå upp i vikt och bygga muskler, gå ner i vikt och minska i kroppsfett eller kanske både och samtidigt. Oavsett om ditt mål är att ta dig i form, bli starkare i basövningar, få mer muskeltillväxt av din träning eller toppa formen inför en match i en viss sport/idrott så kan ett personligt kostprogram hjälpa dig framåt.

Kostprogrammet individanpassas baserat på personliga uppgifter som du lämnar i samband med köpet. Och så skräddarsys ditt personliga kostprogram för ditt mål.

Signa upp dig på nyhetsbrevet

för forskning och nyheter