Myten om det perfekta träningsprogrammet

Letar du efter det perfekta träningsprogrammet? Många styrketränande som är frustrerade över platåer, uteblivna resultat och ursäkter till progression, gör ofta det. Det är tydligt, eftersom många av er efterfrågar snabba lösningar för muskeltillväxt, ökad styrka eller intensifierad fettförbränning, på den sociala webben. I det här avsnittet: vilka komponenter, parametrar och principer som det perfekta träningsprogrammet egentligen består av (spoiler: det är inte vad du tror).

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Myten_om_det_perfekta_tra_ningsprogrammet.mp3″ title=”Myten om det perfekta träningsprogrammet” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Kom i kontakt med mig

Gillade du det här avsnittet? Gör mig en tjänst, recensera podcasten på Itunes – så att vi kan nå ut till fler lyssnare. Eftersom det vore perfekt för din träning.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: