PT Online 1-On-1 2016 i 5 Månader

pt online 1-on-1

1399:-/månad 1799:-/månad

Programbeskrivning

Vill du veta hemligheten till bra resultat? All träning funkar. Många dieter funkar. Olika program kan generera mer muskler och mindre fett, i en total kropptransformation.

Hemligheten är individualisering, tålamod och progression.

Detta är grunden i MZ Fitness Consultings skräddarsydda coachingupplevelse.

Har du funderat på vad som hade hänt med din kropp om du hade ett program för allt – kosten, träningen, uppföljning, feedback och justeringar längs vägen – som är skräddarsytt för just dig? För din träning. Din kost. Din livsstil. Då vill du fortsätta läsa.

Med PT Online 1-on-1 får du inte bara ett program för kost och träning. Du för en helhetslösning som anpassas efter dina framsteg för bästa möjliga resultat hela tiden.

Innan vi sätter igång får du besvara ett formulär där vi undersöker din hälsa, bakgrund, erfarenhet, utmaningar, målsättning, preferenser; allt som påverkar din personliga plan.

Detta är grunden i individualiserad personlig träning.

Du får direkt tillgång till din coach. Jag finns här för att hjälpa dig med dina utmaningar, bygga ett program som passar din vardag och din livsstil, och justerar programmet allteftersom i takt med din utveckling.

Hinner du bara träna 3 dagar per vecka? Behöver du fokusera på särskild mat? Är du laktosintolerant? Känslig mot gluten? Reser du mycket med jobbet och behöver hjälp med att planera maten när du äter ute?

Inga problem. Oavsett utmaning finns jag där för dig som din coach och besvarar dina frågor och bygger ett program efter dina behov.

Detta program kräver 5 månaders engangemang som minimum. Varför?

Detta är en exklusiv coachingupplevelse. Resten av året har vi en väntelista för klienter och alla som är intresserade av en plats i programmet måste ansöka. Men nu, under december, öppnar jag upp ett par platser för alla som är beredda på att göra vad som krävs.

Jag vill inte heller erbjuda quickfixes. Bra resultat tar tid.

Du blir inte deffad med synliga magrutor eller genomfår en total transformation på 4 eller 6 veckor.

Att förändra kroppen tar tid, så jag vill att du är införstådd med att du behöver ha tålamod och låta programmet verka under flera månader. Endast då kan du få bästa möjliga resultat.

Detta handlar om din kropp. Jag använder vetenskapligt beprövade metoder och utgår från din hälsodekleration för att skapa ett program som passar ditt liv. Vi arbetar på dina svagheter för att förbättra din diet, din träning och din mentala styrka.

Jag tror på en långsiktig strategi för resultat som håller. Istället för att se snabba resultat som lika snabbt försvinner kommer du se bättre resultat ju längre du följer programmet. Anledningen är simpel.

Varje månad går vi igenom vad som har funkat, vad som inte har funkat och hur din kropp har svarat på planen. På detta sätt beväpnar vi dig med kunskap om vad som funkar bäst för just din kropp och gör justeringar så du slipper slösa tid. Istället följer du den mest effektiva metoden, för att se resultatet du önskar.

Vem passar detta?

– Tränande på alla nivåer
– Alla som vill ha en skräddarsydd plan av en personlig tränare och kostrådgivare som är specifik för ditt mål.
– Alla som är beredda att investera i sina resultat. Systemet är feedbackbaserat, vilket betyder att du kan ställa frågor när som helst och få dina svar så snabbt som möjligt. Det finns ingen mall och ingen generisk feedback: du får så mycket hjälp som du behöver.
– Alla som vill uppleva en coachingupplevelse på en hög nivå
– Alla som vill ha en flexibel plan som kan justeras efter ditt schema och din situation.
– Alla som är intresserade av att lära sig vilka diet- och träningstaktiker som funkar bäst för deras kropp.
– Gillar att ställa frågor, lära sig nya saker om fettminskning, muskeltillväxt, styrka, motivation och kropptransformation, för att lättare lyckas med sina mål.

Vem passar detta inte?

– Personer som har orealistiska förväntningar och hoppas på en 4 veckors quick fix.
– Personer med skador som behöver rehabilitering eller sjukgymnastik
– Personer som bara vill ha kost- och träningsprogram. Detta handlar om att kommunicera med din coach och rapportera dina framsteg kontinuerligt.
– Alla som tror att enskilda kosttillskott är lösningen på alla problem. Jag rekommenderar bra kosttillskott om du vill ha det, men listan på rekommenderade kosttillskott är baserad på en realistisk approach för att uppnå dina mål.
– Alla som inte är beredda att följa programmet i åtminstone 5 månader, som inte är villiga att genomföra första månaden där din feedback är viktig för att individualisera din plan.

Hur funkar det?

Detta är ett program på 5 månader (du kan fortsätta efter det om du vill, men programmet förlängs inte automatiskt) med olika personliga faser som designas efter ditt primära mål. Alla program för träning och kost kräver att du genomför en hälsodekleration, men mål och fokus kan ändras när du vill under programmet.

OBS! Programmet startar 11 januari. För att säkra din plats gör du första betalningen i december.

Vad som ingår i programmet:

– Tillgång till en personlig tränare och kostrådgivare som besvarar dina frågor.
– Tillgång till ett personligt konto (och en gratis app) med videoinstruktioner, kostprogram och kommunikationssystem där du mailar din coach snabbt och enkelt.
– Ett skräddarsytt träningsprogram som förändras och förbättras varje månad.
– Ett skräddarsytt kostprogram med energiberäkningar, makronutrienter, kosttillskott, näringstajming och allt annat du behöver veta om din diet. Ändras också när du behöver.
– Progressiva uppföljningar.
-Inköpslista med måltidsplanering (alternativ på livsmedel).

Krav:

Antal träningspass per vecka anpassas efter dina behov och önskemål.
Kostnad: 1399:-/månad i 5 månader

Vill du komma igång med detta redan i januari? Klicka på KÖP NU.

>> KÖP NU <<

Signa upp dig på nyhetsbrevet

för forskning och nyheter