Tjänster

Individuell personlig träning på Kraftsportkliniken

För mer information om personlig träning med Mathias Zachau hos Kraftsportkliniken i Göteborg, använd kontaktuppgifterna nedan.

Webbplats:
www.kraftsportkliniken.com

Besöksadress:
Ortopedmedicinska Institutet
Erik Dahlbergsgatan 14 i Vasastaden Göteborg

Onlinebokning:
www.kraftsportkliniken.com/onlinebokning

Onlinecoaching med kost- och träningsrådgivning på distans

Det absolut svåraste med att börja styrketräna seriöst är att veta hur träningen bör gå till. Sanningen om träningsprogram är att många olika upplägg kan fungera för ditt mål, frågan är vilken typ av upplägg som passar din situation och din livsstil?

Att ta hjälp av en tränare är det mest lärorika du kan göra – om målet är att bli bättre på att styrketräna och äta bättre för ditt mål – och det är vad PT Online handlar om.

Jämfört med många av våra konkurrenter så har jag en ganska unik approach till onlinecoaching. Jag ger dig inte generiska program. Jag tar mitt arbete på stort allvar och har ett genuint personligt intresse för att inte bara lära mig mer om kost och träning regelbundet, genom att ta del av studier och vidareutbilda mig som coach, utan också lära mig mer om hur jag kan bättre hjälpa mina klienter mot deras mål.

Jag tar bara emot ett begränsat antal individuella klienter åt gången.

Därför är sidan där du anmäler dig periodvis nedsläckt. Jag informerar om när detta sker och när ansökan öppnar nästa gång till alla som prenumererar på nyhetsbrevet.

Ett generiskt program kan hjälpa dig att komma igång.

Men är det optimalt? Kommer det ge dig maximala framsteg? Och kanske framför allt intressant, är det optimalt för just dig? Eller kompromissar du på dina resultat?

Mitt mål är dock inte bara att ge dig ett program.

Jag är en stark förespråkare av kontinuitet, att du kan träna regelbundet är det enskilt viktigaste för dina framsteg. Därför är mitt mål att lära dig så mycket jag kan under den tid som vi har tillsammans, så att du kan fortsätta på egen hand när vi är klara.

Under tiden får du program, videos, feedback på teknik i övningar och justeringar, samtidigt som du får lära dig mer om varför saker ser ut som det gör eller inte.

Så kommer du igång med onlinecoaching:

  1. Spana in vilka alternativ som finns på www.mathiaszachau.com/pt-online
  2. Har du några frågor? Kontakta mig på Facebook och berätta mer om ditt mål – vad vill du uppnå? Och varför har du inte lyckats med ditt mål tidigare?
  3. Efter beställningen går jag igenom dina uppgifter (du får fylla i ett detaljerat formulär med personliga uppgifter som jag behöver känna till för att sätta ihop ett ordentligt individanpassat och målbaserat kost- och träningsprogram. Du får sedan tillgång till ett personligt konto och en app, i vilken du får tillgång till dina program och direkt kontakt med mig. Där besvarar jag alla dina frågor – löpande under programmet – om kost, träning, motivation och allt runt det.

Med andra ord – jag är inte din typiska personliga tränare. Jag är din coach.

Men ta inte mitt ord på det:

>> Läs vad mina klienter tycker här

Signa upp dig på nyhetsbrevet

för forskning och nyheter