Många träningsprogram suger, men detta ger resultat

Vill du ha resultat på riktigt så är detta ett program för dig! Med styrketräning på rätt sätt kan du bygga muskler effektivt, orka mer i vardagen och bli mer hälsosam. Du måste inte träna som en bodybuilder för att utvecklas med vikterna, snarare träna smartare.

Powerbuilding summer camp är annorlunda

Detta program är för dig som vill bli stark och lära dig hur du bygger muskler i sommar! Programmet är snabbfotat, det är alltså högintensivt och tidseffektivt.

Programmet passar dig som är nybörjare eller erfaren och vill fördjupa dina kunskaper i träning med vikter. Under 12 veckor kommer du lära dig principerna som all effektiv styrketräning vilar på. Från specificitet till progressive overload och återhämtning som håller.

 • Holistisk styrketräning
 • Community med likasinnade
 • Tidseffektiva pass så att du inte behöver bo på gymmet i sommar
 • Skräddarsydd kostplan med recept för utflykter och grillkvällar
 • Föreläsningar som steppar upp ditt självförtroende och lär dig styrketräning som ger resultat

Ligg inte på latsidan i sommar. Följ en plan som hjälper dig att träna tidseffektivt.

Guide för att komma igång

Steg för steg

1.

Fyll i dina personliga uppgifter så att jag som din styrkecoach får koll på dina förutsättningar och vad du vill uppnå.

2.

Ladda ner appen där du inom 3-4 arbetsdagar får tillgång till dina planer.

3.

Följ träningen och inspireras av maten, samtidigt som du tar del av lärorika föreläsningar som ger mer än muskler!

Innehåll


Vilken kost? Vilken träning? Vad gör vi?

Powerbuilding camp är ett program som utgår från där du börjar. Från dina förutsättningar från start mejslar vi fram en plan som gör dig rörligare, mer explosiv och muskelstark, så att du kan nå dina mål.

TRÄNINGSPLANEN

Du behöver kunna träna minst 2 dagar i veckan. Träningen kommer vara baserad på antingen hel- eller halvkroppspass beroende på träningsvana, förutsättningar och vad du anser är realistiskt.

Temat för det här programmet är att det ska ge mätbara resultat med träning som är tidseffektiv.

Du behöver inte ha tillgång till ett kommersiellt gym, men du behöver ha tillgång till fria vikter.

Planen består sedan av 3 block med fokus på att utveckla olika aspekter av din fysiska kapacitet. Första perioden tränar vi grundförmågor, teknik och mobilitet. Andra blocket tyngre, mer intensiv styrketräning. Block tre gör du nya personbästan!

KOSTPLANEN

Under sommaren omfamnar vi en flexibel kostplan - riktad mot ett mål men utan förbud. Under 12 veckor får du tillgång till inspirerande recept som passar hela familjen. För utflykter, för grillkvällar, enkla mellanmål som är smidiga att packa med, mat som inte är enformig och tråkig.

UPPFÖLJNINGEN

Jag är din styrkecoach i sommar. Det innebär att jag kommer designa dina planer och hålla dig ansvarig, dvs se till att vi hålla kursen mot ett mål. Uppföljningar sker enligt överenskommelse i appen där du får tillgång till dina planer. Med uppföljningar får du feedback på hur veckan har gått, vi reflekterar över vad vi kan förbättra och du får ett nytt fokus till veckan som kommer. Svar på alla dina frågor i appen från måndag till fredag helgfria arbetsdagar.


Pris: 1998:- engångskostnad (ord. pris: 3500:-)

I powerbuilding camp online ingår 12 veckors kost- och träningsplan utformade för mål, erfarenhet och historik. Community, gruppcoaching med likasinnade och föreläsningar varje vecka och svar på dina frågor.

Mångsidig träning, varierad flexibel kost. 12 veckors fokuserad onlinecoaching.

Är du nästa förebild?

Kundresultat från programmet

Elmas mål var att börja se mer synliga resultat


”Mitt mål var, som alla andras, kan jag tänka mig ”klart man vill vara hälsosam och må bra men jag ville ha resultat och se bra ut också 😆”

Jag tränade flera gånger i veckan innan också, tänkte på kosten men jag nådde ändå inte fram.

Jag läste på och gick genom alla gratis program och råd på nätet, men motivationen sviktade och allt mer kände jag ångest inför träningen och inte glädje. Jag behövde hjälp, någon som kan iaf peka åt rätt riktning så att jag vet att jag drar åt rätt hål. Träningen tar ändå en hel del tid och energi.

Programmet blev en nytändning för mig, precis i rättan tid.

Det var fantastiskt att se förvandlingen från vecka till vecka. Från att ”man tror att man tränar för att underhålla något man har till att ändra sin kroppskonstitution helt. Jag började med styrketräningen sent i livet, efter 40 och är 43 nu. Redan efter en månad har jag uppnått min idealvikt och nu vill jag bygga upp mig… lite till 😊. "

Hur Anton gick ner 11 kg med hjälp av coaching

”Gått ner 16 kg, ökat i muskelmassa, bättre definition och symmetri i kroppen. Känns väldigt bra minst sagt. Jag gillar känslan av att veta att jag nu har verktygen för att kunna nå resultaten jag vill ha.
... Jag blev själv rekommenderad till det här av en vän som kört det. Både folk i min närhet som tränat länge och seriöst samt till mina föräldrar etc. Som inte har samma erfarenhet. Tycker alla ska ge det här och sig själva en chans. ” 💪

Malin tränade fokuserat med 3 pass/vecka

"Mitt mål när jag gick med i programmet var att gå ner i vikt, bli piggare och smärtfri. Innan var jag i mitt livs sämsta form och kondition. Ständigt trött, kraftigt överviktig och värk i axlar och nacke. Under dessa månader har jag gått ner i vikt, har energi som aldrig förr och är idag helt smärtfri🙏 Träningsupplägg som är fullkomligt realistiskt och genomförbart. Jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle stå och lyfta hantlar och frusta tillsammans med dom betydligt mera vältränade personerna på gymmet. Men de gör jag nu, och varken skäms eller gömmer mig💪🏼

Önskar att alla skulle få må så bra som jag gör idag och jag har Mathias att tacka för det❤️ Så jordnära och med ett genuint intresse för att hjälpa människor på bästa sätt. Jag rekommenderar detta program med varm hand till dig som vill göra ditt livs bästa investering.💪🏼”

Annika berättar om sin upplevelse såhär långt

”När jag började programmet hade jag en riktigt otursår bakom mig med både ett brutet ben och en bruten arm. Så generella formen var rätt dålig efter att ha ägnat mig åt vila och rehab. Försökte att träna på egen hand, men trots att jag ändå har ganska gedigen träningsbakgrund visste jag inte i vilken ände jag skulle börja. dessutom räckte tiden inte alltid till.


Jag skulle kunna rekommendera programmet till alla som känner att de vill lära sig som styrketräning och kost för utöver själva programmet så upplever jag att jag fått mycket bra och snabb feedback genom chatten på diverse frågor jag har haft kopplat till övningar och kostalternativ för att ha en bra och fungerande vardag. Ett stort plus är att maten är mycket god och går hem hos flera i hushållet.  ”

Ernst fick fart på styrkan och viktnedgången

”Jag har i skrivande stund gått ned 28 kilo och minskat lika många centimeter runt midjan. Men de viktigaste resultaten går inte att mäta med våg och måttband. Jag har fått bättre kondition än jag haft någonsin, blivit smidigare än jag någonsin varit och blivit bättre i alla övningar inom styrketräningen, mest av allt på de övningar som jag var sämst på innan och därför ofta skippade för rädsla att skada mig igen (har tidigare haft ett diskbråck i övre ryggen).

Jag älskade mat och matlagning redan innan och trodde att denna tid med hård viktnedgång skulle innebära typisk tråkig och ensidig mat som kyckling med brunt ris och broccoli varje dag. Jag kan ärligt säga att jag aldrig ätit så gott och varierat som jag gjort under dessa månader. Jag har även fått en betydligt bättre förståelse för vad olika ingredienser faktiskt innehåller näringsmässigt och lärt mig fler goda och nyttiga recept än jag hade kunnat föreställa mig. ”

Simon hade också problem med ryggen

”Bättre hållning, mer självsäker, orkar mer samt att små dags sysslor känns inte som en börda längre. Jag arbetar oftast sittandes om vardagarna vilket orsakade en hel del ryggproblem, men har totalt försvunnit nu (tack marklyft!) när jag tränar regelbundet med ett delaktigt fokus på att stärka lägre rygg.

Utöver ett mycket bättre självförtoende så har jag blivit mycket starkare (även vigare) samt orkar mer om dagarna. Jag ser numera framemot mina träningsdagar och tvivlar inte längre på att de kommer resultera i fastsatta mål. Det känns otroligt inspirerande och motiverande att se en övertygande fysisk omvandling över den tiden jag tränat och har gett mig en drivkraft att fortsätta sätta nya större mål.”

Ditt pris för POWERBUILDING CAMP - 12 veckors tidseffektiv styrketräning med community och föreläsningar i sommar

$

1998:-

 • Engångskostnad
 • Planer redan samma vecka
 • Resultatgaranti
 • Fördjupande föreläsningsserie på 12 veckor med ny föreläsning varje vecka
 • Tillgång till verktyg som hjälper dig att lyckas med styrketräning tidseffektivt

$

237

 • Working time 24/7 all days
 • Free Tea & Coffee
 • Max 15 team members
 • Superfast wifi

100% resultatgaranti - Följer du planerna, loggar pass och ser inga resultat i din styrka, då får du hela beloppet tillbaka

Jag är så säker på att du kommer få resultaten som programmet lovar, därför erbjuder jag 100% resultatgaranti. Det innebär att det finns ingen risk att du skulle ödsla tid, energi och pengar på träning som inte fungerar. Allt du behöver göra för att nyttja garantin är att skriva till mig chatten efter att dessa 12 veckor är över.

Din personliga styrkecoach är jag

Jag heter Mathias Zachau. Jag är idrottsfysiolog och medicinsk tränare (Bsc Sport Science) med snart 15 års yrkesprofessionell erfarenhet av att arbeta som tränare.

Mitt mål i livet är att ge människor verktygen, stöttningen och vägledningen jag själv saknade när jag började träna.

Det här projektet är något som jag har velat göra en längre tid. Faktum är att här har samlat mina erfarenheter och kunskaper i ett komprimerat format. Programmet syftar till att ge dig mer än lösningar, du får en serie föreläsningar och planer som lär dig att styrketräna mer mångsidigt så att du kan nå ditt mål tidseffektivt utan att bo på gymmet.