Referenser

mathias zachau, pt online, nöjd klient
Mattias Nyström Mawloudi genomförde sin första regelrätta deff och kom snabbt i sitt livs bästa form.

Jag gick ner i vikt och fick mer synliga muskler när jag deffade första gången, tack vare Mathias.

Efter en lång och smärtsam återhämtning från en sprucken blindtarm fanns det inget annat jag ville göra än att bli vältränad. Jag befann mig på botten och insåg ganska snabbt att jag behövde hjälp. Även om viljan och motivationen var på topp, saknades kunskapen och det var därför jag tog kontakt med Mathias.

Mathias var allt man kunde önska sig hos en PT så för mig var det självklart, jag valde redan efter första mötet att träna med honom 5 dagar i veckan. Jag fick ett skräddarsytt kostschema att följa och om det finns egentligen bara en sak att säga: MMMM! Här hade jag gått runt och förberett mig att få äta tonfisk ur burk och tugga spenat de kommande 2,5 månaderna men så var det verkligen inte. Maten var otroligt god och kostschemat var lätt att följa. Jag kan ärligt säga att jag förbättrades betydligt redan under första veckan, speciellt vad det gällde humöret och energin.

Vad jag tycker om mest med Mathias är att han inte får sina klienter att känna sig som “en i mängden” utan engagerar sig i var och en för att de ska nå sina mål. Idag 2,5 månader senare har jag gått från mjuka 83,7kg till hårda 72,4kg. Jag mår 1000 gånger bättre än vad jag gjorde när vi först träffades och har inte ångrat att jag kontaktade Mathias en enda sekund. Han har lärt mig väldigt mycket under den här tiden vilket jag är oerhört tacksam för och jag vet att vår träning tillsammans bara har börjat. Jag tänker fortsätta att jobba med Mathias i framtiden och jag skulle rekommendera precis vem som helst att göra detsamma för oavsett vilka mål du har så kommer han utan tvekan att hjälpa dig få fram det du behöver.

– Mattias Nyström Mawloudi


Mathias har lärt mig att ingenting är omöjligt.

mathias zachau, personlig träning online, nöjd kund
Från överviktig till sommarpretty. Daniels imponerande resa är inget annat än storslagen.

I januari 2013 sa jag upp mig från mitt kontorsjobb pga att jag blivit utbränd. Upptäckte att inte bara mitt psyke tagit stryk under denna tid utan även min fysik.

Hade under året haft en stadig viktuppgång som landade på 117.5kg (från 105kg) innan jag bestämde mig för att ta tag i detta. I brist av ambition samt motivation till att komma igång lyckades jag spontant se ett facebook inlägg där Mathias Zachau marknadsförde sina färdigheter som PT. Det dröjde inte länge innan vi hade haft vårt första möte och jag hunnit komma igång med träningen.

Att kontakta Mathias kan ha varit det bästa beslutet jag tagit på länge. Inte bara gick jag ner makalösa 22.5kg med hjälp av träningsschemat han satte ihop till mig, jag fick även en helt ny motivationskraft som drog mig framåt när det var som mest kämpigt. En riktig inspirationskälla till mentor har jag att tacka för detta.

Idag väger jag 95kg och jag har precis börjat en ny träningsetapp inför sommaren 2014. Med vind i mitt segel siktar jag på nya mål och höjder. Är det någonting Mathias har lärt mig så är det att INGENTING är omöjligt, så länge man gör allt man kan. Vi ses på stranden!

– Daniel Vaziri


Jag är ett levande exempel på att det går om man vill.

mathias zachau, personlig tränare online, referens
Denna klient tog min hjälp, trots att han inte var nybörjare, och gick ner 18 kg på 4 månader.

Jag har tränat hela mitt liv i olika sporter, på gym, i skogen, tungt, lätt, tufft och med ett fruktansvärt driv. Trots min vilja och mitt starka driv hade jag väldigt lite kunskap om hur man jobbade i köket.

Jag hade nämligen hört att det var där man skapade tvättbräda och inte på gymmet. Länge testade jag olika sätt att lägga om kosten. Visst förlorade jag vikt, det var inte det svåra. Men jag tappade muskler och energi. Mitt liv blev ett irriterat åskmoln redo att avlossa Tors hammare precis när som helst. Jag såg ju inte ens ut som Tor. Jag bestämde mig för att ta professionell hjälp av någon. Valet blev Mathias Zachau.

Idag 4 månader senare har jag lättat mig själv hela 18 kg och lyckats behålla muskler. Resultatet är en lättare vardag och med hjälp av Mathias Zachau och PT Online så är humöret inget att bekymra sig för. Jag känner mig stark, snygg, och full av energi. Det finns ju annat i livet som också är roligt ock kräver energi.

Det känns alltid skönt att vara i goda händer, och även om du måste göra grovjobbet själv så vet du i alla fall att du rör dig i rätt riktning. Många tänker nog att det bara är svart vitt att äta när man ska tappa vikt och skaffa muskler. Var lugn, Zachau låter dig inte äta rå broccoli eller dricka ägg direkt ur skalet. Det är kvalitativ kost som är både varierande och god.

Även om du är van vid gym träning eller inte så är träningsschemat mycket bra upplagt för just dig och dina mål. Även för mig som har mycket erfarenhet känns det skönt att ha ett schema på papper att följa. Det är mycket hårt arbete men i slutändan kommer det att vara värt det.

Jag hade rekommenderat onlinecoaching till precis vem som helst. Det är inget pinsamt eller fel med att ha en coach. Jag tycker nog det snarare är motsatsen. Känner du att du vill komma igång med din träning, tappa vikt eller bara utveckla din redan muskulösa kropp och på samma gång äta rätt och må bra? Vad väntar du på? Jag är ett levande exempel på att det går om man vill. Lär dig smärta, älska din rädslor och välkomna motgångar.

– Mathias Rexius

 

<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-email-plus-outlined" data-name="">

Signa upp dig på nyhetsbrevet

för forskning och nyheter