Guidad periodisering

Efter att du har lagt ordern kontaktas du på mail med inloggningsuppgifter till ditt personliga konto, där du senare hittar ditt program, och en hälsodeklaration. I hälsodeklarationen fyller du i dina uppgifter. Detta tar vanligen 24-48 timmar.

Med guidad periodisering får du:

  • Lättbegripliga styrketräningsprogram som gör dig starkare där du behöver det allra mest – även om du inte har den perfekta tekniken i dagsläget
  • Specialiserade strategier baserade på ditt mål och dina unika förutsättningar (inklusive ev. skador, sjukdomar etc så att dina besvär inte förvärras)
  • Guidning och vägledning för hur du uppdaterar ditt program för att passa ditt behov, när förutsättningarna förändras och träningen inte ger resultat
  • Perfekt för dig som har kört fast och inte vet hur du ska lägga upp träningen, periodisering och programmering (allt från intensitet till volym och övningar)
  • Kostnaden är 1299:-/månad (dras automatiskt)
  • Ingen bindningstid

Guidad periodisering är 100% individanpassat och fokuserar på vad du behöver bli bättre på (rörlighet, uthållighet, styrka eller muskeltillväxt?) för att avancera framåt.

Hur fungerar guidad periodisering?

.

1


Svara på frågorna

Efter köpet fyller du i ett formulär med frågor om dina behov. Informationen från formuläret använder jag för att ta fram en strategi för att träna ikapp dina svagheter, så att du kan nå ditt mål.

Hur individanpassas periodiseringen?

Jag arbetar enligt evidensbaserad praktik, vilket innebär att jag efter bästa förmåga strävar efter att ta beslut baserat på forskning, erfarenhet och dina preferenser.

2

Följ periodiseringen

Har du några frågor under tiden eller behöver extra hjälp med justeringar så kan du enkelt nå mig genom appen, där du hittar ditt träningsprogram. Programmet inkluderar variation av övningar, intensitet, träningsvolym, uppvärmning och eventuell stretch.

3

Invänta resultaten

Du följer programmet, loggar hur det går för dig (gör du det inte försvårar det periodiseringen enormt längre fram) och sedan inväntar du dina resultat. Under tiden: fråga hur mycket du vill.

Individanpassad periodisering

Här har du även möjlighet att få feedback på din teknik i övningar.

Varje månad får du ett nytt träningsprogram, baserat på guidad periodisering, vilket innebär att jag står för planeringen av din progression.

Så du får ett träningsprogram som är genomtänkt, designat av någon som har koll på vad du gör och ser till att du fokuserar på rätt saker. Du har en kunnig, erfaren och utbildad coach som hjälper dig varje steg på vägen vad gäller just styrketräning.

Personbästan förekommer inte, vi räknar med det.

Undrar du vad du kan förvänta dig för effekter och resultat av programmet? Här är vad några motionärer och atleter som har testat guidad periodisering tycker:

”Detta mer periodisering har gjort skillnad. Sambon tycker jag fått bättre form och kollegorna frågar nyfikna hur jag har gjort. Faktiskt fått mer muskler och flera som jag inte sett förut. Det trodde jag inte jag skulle få så snabbt.

– William

”En sak jag uppskattat mycket är att det funnits en plan och att man bara följer den utan att tänka så mycket eller fundera hur man ska göra. Jag har gjort flera PB i bänkpress och marklyft som var mitt mål så ser fram mot vad som kommer hända nästa period”

– Alfred

”Klarade äntligen mitt mål 120 kg i bänkpress! Kompisen passade men nuddade inte stången. RIKTIGT motiverande att träna nu!!!

– Liam

Om du vill läsa mer om vad kunder tycker om sina resultat, så spana in referenser. Har du frågor om upplägget, kontakta mig och berätta vad du behöver hjälp med.

Signa upp dig på nyhetsbrevet

för forskning och nyheter