Första avsnittet av podden Kraftsport & Vetenskap är här!

I första publika avsnittet av podden som hör till nyhetsbrevet Kraftsport & Vetenskap (börja prenumerera på nyhetsbrevet här) pratar jag med en av landets främsta styrkecoacher – nämligen Stefan Waltersson från Seminoff.

Stefan Waltersson är styrkecoach, terapeut och föreläsare med lång erfarenhet av att hjälpa styrketränande med prestationsutveckling och rehabiliteringsträning. I premiäravsnittet av den publika podden Kraftsport och Vetenskap, som hör till nyhetsbrevet som du läser nu, hjälper han oss att besvara läsarnas frågor. Teknikträning i världsklass, bröstkontakt i bänkpress och isometriska pauser i knäböj – plus mycket mer.

Glöm inte att prenumerera på podden i din favoritspelare och lämna gärna en recension. Lämnar du en recension så hjälper du oss att nå ut till fler. Har du feedback eller önskemål om innehållet? Kontakta mig på instagram.

Redo för en förändring? Fyll intresseanmälan för onlinecoaching och påbörja din resa idag!

Under oktober månad får alla som signar upp sig för coachning min bok om träningens grundprinciper och periodisering, detta vill du inte missa!