Referens (PT Online) – Rikard Kornerud: “Känner mig i bättre form än någonsin”

pt online resultat rikard kornerud

“Det har gjort mig otroligt taggad på träningen och har varit kul att höra kommentarer om att man ser rippad ut”

Vad har du åstadkommit med programmet?

Jag har gått ner 6 kg och känner mig i bättre form än någonsin (11,3 kroppsfett senaste bodpod-mätningen, vilket är ca 5% ner på 4 månader), har fått koll på kaloriintaget och dessutom lärt mig variera träningen och tränat hårdare än någonsin.

Vad, om något, fick dig att överväga att inte testa onlinecoaching?

Jag kände att jag stod och stampade med långsamma resultat och dålig kroppstransformation, det gjorde att jag ville prova och se om jag kunde få bättre resultat med lite hjälp.

Vad gillar du mest med programmet?

Variationen i träningen, bra kostschema och en grym app, det tog verkligen träningen till en helt ny nivå! Äntligen tränade man efter en bra plan.

Hur fungerar det här programmet jämfört med andra som du har testat?

Mycket bra.

Hur har dina resultat förändrat i livet i övrigt?

Det har gjort mig otroligt taggad på träningen och har varit kul att höra kommentarer om att man ser rippad ut och liknande. Det har visat att jag kan förbättra mig snabbt trots att jag tränat längre och att jag är 35 bast, har chefsjobb och två ungar, tiden räcker och jag känner att jag kommer komma mycket närmare mitt egna mål med min kropp under det närmsta året.

Vill du också få bättre resultat med onlinecoaching? Klicka här och boka din plats.

Om författaren

Lisbeth Perla

Lisbeth är kostrådgivare, matkreatör på MZ Fitness Consulting AB och hjärnan bakom Mat för resultat. När hon inte hjälper klienter att äta sig mätta och belåtna med nyttig mat som också är god knådar hon recept till nästa bok.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: