Resan är målet: en videoblogg om boken, programmet och mycket mer

Vad är Styrkeklubben? Vad händer med boken? När släpps den? Och varför har jag stängt anmälan till mitt individuella program för personlig träning online? I den här videobloggen berättar jag om nyheterna och upptäckterna – plus vad du kan förvänta dig framöver när det kommer till videobloggar.

Utöver det – mer om höstens planer, workshops i Stockholm och Göteborg och hur jag tänker förbättra coachingupplevelsen för alla mina klienter. Jag berättar mer om boksläppet, bland annat när den ska finnas ute i butik (inte bara på bloggen alltså), och varför den har dröjt längre än planerat. Du kommer snart också få veta vad den heter och vad den handlar om (det är inte vad du tror).

Det är ett väldigt spännande projekt som jag känner väldigt starkt för. Jag har arbetat stenhårt med att få den färdig, så att ni kan lägga labbarna på den inom kort, men också arbetat frenetiskt för att den ska bli så bra som möjligt. Det ska bli riktigt spännande att höra vad ni tycker sedan! Ärligt talat är det lite svårt att hålla sig och inte berätta allt på en gång 🙂 Mer information om det inom kort!

Gillade du den här videon och vill se fler? Glöm inte att ge en tumme upp och prenumerera på Youtube. Har du en fråga du vill att jag tar upp i en nästa video? Skriv en kommentar nedan.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: