Ed Coan, främsta styrkelyftaren genom tiderna – så blir du stark på riktigt

Hur tränar, tänker och äter man för att slå över 70 världsrekord? I det här avsnittet: Ed Coan – den bästa styrkelyftaren genom tiderna – gästar Pump & Magnesium och pratar förbundspolitik, anabola steroider och hur det känns att äga två tigrar, när man bor i en förort till Chicago. Dessutom – hur du blir stark på riktigt samt ett gäng lyssnarfrågor (spoiler: det är troligtvis inte vad du tror). Lyssna på avsnittet, tipsa gärna och dela den med dina vänner, så hjälper du podden att växa.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium-Intervju_med_Eddy_Coan_1_1.mp3″ title=”Ed Coan, främsta styrkelyftaren genom tiderna – så blir du stark på riktigt” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Berätta gärna vad du tycker om Pump & Magnesium på Itunes, eftersom att mobilitet ibland är viktigare än hur mycket vikt du har på stången.

Redo för en förändring? Fyll intresseanmälan för onlinecoaching och påbörja din resa idag!

Under oktober månad får alla som signar upp sig för coachning min bok om träningens grundprinciper och periodisering, detta vill du inte missa!