Hur du undviker att göra dig själv besviken (videoblogg)

Att inte göra sig själv besviken är en konstform. Jag arbetar på mitt hantverk varje dag, för jag vill inte göra mig själv besviken. Men vad händer med ditt mål när du inte känner vad du borde? Vad gör du när ångesten försöker få dig att ge upp?

Vad vi känner är ett ständigt hot mot våra resultat. Känslor är temporära och flyktiga, så varför låter vi temporära och flyktiga sinnesstämningar – som inte prioriterar hur vi ska må imorgon – bestämma riktningen i våra liv?

Om du tycker att motivation är det svåraste när det kommer till kost och träning – eller livsstilsförändringar på det stora hela taget egentligen – då är det här en video du måste se. Eftersom du förtjänar mer av livet och livet förtjänar mer av dig.

Jag har inte alla svar, men jag försöker. Jag försöker skapa en förändring, genom att inte göra mig själv besviken, eftersom jag vill hjälpa dig att bli den starkaste versionen av dig själv. Gillade du den här videon? Glöm inte att prenumerera!

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: