Ny På Kontoret – 5 Snabba Frågor Med Christoffer Hagenmalm

Christoffer_blogheader

Christoffer Hagenmalm har tidigare erfarenheter av media, ljud- och TV-teknik och jobbar nu som skribent och huvudsaklig producent och tekniskt ansvarig för MZ Fitness Consultings mediaproduktioner. Han utbildar sig till även till Master Trainer genom International Sports Sciences Association.

Hur började du arbeta som ljudtekniker på MZ Fitness Consulting?

– Det fanns ett behov på kontoret och jag uppfyllde kraven. Jag har sedan dess arbetat med en rad olika projekt och det är oförskämt roligt.

Vad tycker du är mest givande med att arbeta inom fitnessbranschen?

– Det är det klassiska svaret att man får hjälpa folk. Det finns inget mer givande att höra än att folk uppskattar det man gör och att det hjälper dem. Det är vad som gör arbetet så roligt, varje dag. Vi på MZ Fitness Consulting har lyckats med det otroliga att kombinera nytta med nöje och det är fantastisk när man får positiva gensvar.

Vilka är dina styrkor som ljudtekniker och producent?

– Det är att jag skapar mig en vision om vad jag vill åstadkomma och kan genomföra den till klientens belåtenhet, men min starkaste sida är att jag verkligen älskar det jag håller på mig och det skiner igenom i slutprodukten.

Hur ser framtiden ut för Pump & Magnesium, vad är på gång?

– Vi har stora planer på gång. Vi ska satsa på att göra videoavsnitt där podcasten lanseras i både video- och ljudformat, men även ett separat program för Pump & Magnesium som ska vara som ett eftersnacksprogram. Håll utkik efter det, gott folk!

Var befinner du dig om 10 år?

Det är svårt att säga. Det beror på om jag har semester eller inte.

Podcasten Pump & Magnesium publiceras varje torsdag. Lyssna på senaste avsnittet.

Om författaren

Christoffer Hagenmalm

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: