Stärk ditt självförtroende i knäböj

Övningen som många rekommenderar, därför att det skulle vara kungen av basövningar, får många att slita sitt hår av skalpen. Se bara på mig. Oturligt nog innebär det också att många slutar träna övningen. Vad kan vi göra åt det rent mentalt och taktiskt när det känns som att ingenting funkar? Det är temat för det här avsnittet av min personliga podd Kraftsport och Vetenskap – som ger dig ljudkrönikor om vetenskap och styrketräning, huvudsakligen.

Stötta podden genom att lämna en recension där du lyssnar och tipsa en kompis om podden. Det hjälper mig att nå nya lyssnare och gör mig motiverad att podda mer.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: