8 Veckors Intensiv Fettförbränning: Skräddarsytt Coachingprogram

Har du svårt för att gå ner i vikt? Kämpar du frenetiskt med att bränna fett? Vill du göra dig av med det sista fettet runt magen för att få fram magrutorna? Då vill du läsa vidare.

Jag vill se dig lyckas. Jag har varit där du befinner dig idag. Jag vet hur jobbigt det kan vara, hur jobbigt det kan kännas. Därför skapade jag 8 VECKORS INTENSIV FETTFÖRBRÄNNING.

Detta program är specifikt framtaget för att du ska gå ner de sista kilona, bygga en deffad och stark kropp (som du kan vara stolt över), på 8 intensiva veckor. Programmet är ett av de mest effektiva uppläggen för intensiv fettförbränning som du någonsin kommer testa.

Jag är säker på att du någon gång tidigare har försökt att få bort det sista fettet. Kanske har du testat att äta så lite som möjligt, genom att plocka bort mat du gillar. Kanske har du du testat kosttillskott som utlovar ökad fettförbränning, men fortfarande känner du dig klen i karaktärsdanande basövningar som knäböj, marklyft och bänkpress.

Vad har det gett dig?

Förmodligen mer kroppsvikt än innan du startade dieten, när du började släppa lite i tyglarna, och antagligen har muskeltillväxten inte varit lika häftig som du kanske hade hoppats på.

Det finns ett bättre sätt att bränna fett, bli stark, och det utan att plåga sig själv.

Det stavas individualisering. Ett program som är skräddarsytt för dig och ditt mål. Detta program har testats hundratals gånger av mina klienter. Artiklarna om mina metoder har publicerats i tidningar som Aftonbladet, Iron Man, KroppsNytt och TräningsMagazinet och varje vecka delar mina klienter med sig av sina lyckade transformationer genom sociala medier som Instragram och Facebook.

Följer du programmet och verkligen lyssnar på din coach kommer du få resultat.

8 VECKORS INTENSIV FETTFÖRBRÄNNING är framtaget för:

 • Dig som inte har tid att bo på gymmet
 • Som inte vet hur du ska göra dig av med det sista fettet
 • Som har extra svårt för att gå ner i vikt och bränna fett
 • Som är trött på att följa program och dieter som får dig att må dåligt

Detta är ett komplett system på 8 veckor som kommer ta dig och din kropp till nästa nivå! Du kommer inte bara må bättre och se vassare ut, du kommer också prestera bättre.

Kraven:

 • Tillgång till hantlar och skivstänger (fria vikter)
 • Inga skador som förhindrar dig att utföra basövningar
 • Som kan lägga 60 minuter 4 gånger i veckan på träning

Vad som ingår i programmet:

 • Kompletta, detaljerade träningsprogram för 8 veckor
 • Individuellt kostprogram för 8 veckor baserat på dina personliga uppgifter (allergier, mat du föredrar, mat du ogillar, om du kan använda kosttillskott bland annat)
 • Vetenskapligt framtagna metoder för bästa resultat
 • Information om sekvens och volym med periodesering
 • Regelbundna uppföljningar och feedback på dina resultat
 • Förklaring av reps, set, vila och avancerade intensitetstekniker
 • Optimala uppvärmningsrutiner för ökad prestation
 • Videoinstruktioner för varje övning
 • Rekommenderade kosttillskott
 • En beprövad handlingsplan som garanterat ökar fettförbränningen

Dessutom får du lära dig:

 • Allt om ätdagar och fuskmåltider
 • Hur du kan maximera återhämtningen mellan passen
 • Sanningen om träning till failure
 • Absolut bästa övningarna för att bygga starka och väldefinerade magrutor
 • Hur du ska lägga upp cardion för att inte hämma muskeltillväxten
 • Specialiserad bodybuilding: hur du bygger upp dina svagheter
 • Måltidstiming, vad du ska äta runt träningen och varför det funkar
 • Hur du kan bygga muskler och styrka samtidigt som du bränner fett
 • Strategier för att behålla formen och ta dig vidare efter programmet

Vanliga frågor (FAQ)

Hur ofta behöver jag träna?
Du behöver kunna träna åtminstone 4 pass per vecka. Programmet är baserat på hybridträning, vilket innebär är att passen består av en kombination av explosiv, styrketräning, funktionell styrka, högintensiv konditionsträning och hypertrofi.

Hur långa är passen?
Passen är upp till 45-60 minuter inklusive uppvärmning.

Kan kvinnor köra programmet? Eller är det bara för män?
Programmet är individanpassat och skräddarsys efter dig personligen. Det inkluderar tidigare erfarenhet, målsättning, träningshistorik, allergier och vilken mat du föredrar. Det gör att programmet fungerar lika bra för kvinnor som för män.

Funkar programmet även för äldre?
Du får ett program som är anpassat efter dina förutsättningar. Så länge du inte dras med allvarliga skador eller sjukdomar som hindrar dig från att utföra basala rörelser, som till exempel knäböj kan du utföra programmet med goda resultat oavsett ålder.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?
Du kan räkna med att få så bra resultat som är fysiskt möjligt på 8 intensiva veckor. Du får en personlig fitnesscoach som alltid finns där för att besvara dina frågor.

Dessutom gör vi regelbundet uppföljningar med justeringar (om det behövs), för att du inte ska fastna på en platå, med personlig feedback på dina framsteg under resan. Tidigare klienter som följt programmet har ökat fettförbränningen och muskeltillväxten samtidigt som styrkan har gått upp i basövningar – både under och efter programmets gång.

Hur betalar jag?
En faktura skickas ut efter att hälsodeklarationen har besvarats. När betalningen har registrerats får du direkt tillgång till ditt träningsprogram och all information du behöver för att komma igång. Du bokar din plats i programmet genom att klicka på länken här.

Garanterar du mina resultat?
Om du lyssnar på din coach, följer programmet till punkt och pricka, samt är beredd att göra vad som krävs för att lyckas garanterar jag att du kommer se resultat av programmet.

Programmet är feedbackbaserst, vilket gör att du alltid följer ett program som är rätt för dig där du befinner dig just nu. Kom ihåg: Dina resultat är mitt fokus!

Hur mycket kostar det?
Priset för programmet är 1299:-/månad i två månader, vilket är 200:- billigare/månad än mitt ordinarie arvode. Antalet platser är begränsade. Boka så snart du kan!

>> Anmäl dig till 8 Veckors Intensiv Fettförbränning här!

(Förutom träningsprogrammet – som innehåller all information du behöver för att få bästa resultat – ingår även ett skräddarsytt kostprogram. Detta garanterar att du inte bara tränar på ett sätt som är rätt för ditt mål, utan också äter och återhämtar dig rätt)

PS – Vill du få bort det sista fettet på magen? Då vill du inte missa den här chansen. Detta är sista gången i år som jag erbjuder ett intensivt fettförbränningprogram. Boka din plats här.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: