90 dagar till mer muskler och mindre kroppsfett med Re-comp challenge!

Vill du gå ner i vikt och bygga muskler? Känner du att du blir motiverad av att träna i en grupp med andra som har samma mål som du? Då är detta ett program för dig. 

Då var det dags att köra igång en ny utmaning med gruppcoaching! Denna gång handlar det om re-komposition, hur du bygger muskler och bränner fett samtidigt, och vi gör det tillsammans! Här har du chansen att träna med mig och Andreas Lindfors från Stark Fysik – och en grupp likasinnade!

Gruppcoaching är en gemenskap. Ett community där vi inspirerar ikapp, motiverar och peppar varandra. I det här programmet fokuserar vi lite extra på den viktiga mentala biten.

Detta är ett program som är intressant för dig som inte bara vill få ett program, kostschema och träningsschema, att följa. Det är intressant för dig som vill ha en tydlig plan att följa, men också vill lära dig mer om processen. Inte bara hur du ska träna, äta och tänka, utan också varför.

Du introduceras för ett minimaliskt träningsprogram som fokuserar på det allra viktigaste för en re-komposition, nämligen basträning för styrka och explosivitet. En flexibel, realistisk kosthållning som passar vardagen, och en privat grupp på Facebook där du får inspiration, videos och instruktioner.

Om du någon gång har funderat på att testa personlig träning online, men tycker priset har verkat dyrt, då är detta ett program som du har råd med. Priset är nämligen nedbantat till en tredjedel av ordinarie månadskostnad, så alla som vill ska få en chans att vara med.

Antalet platser är begränsade till 50 st. Anmälan stänger 1 april, men eftersom det är ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller, så stängs anmälan så fort platserna är fyllda.

Nytt för re-comp challenge

Den här gången ville vi göra ett program som alla har möjlighet att haka på. Därför har vi sänkt priset, från 1895:-/månad (mitt ordinarie arvode), till 495:-/månad (!) i tre månader. Träningen är gemensam, kostguiden är gemensam men kan anpassas individuellt, och coachningen är individuell.

Vi håller kontakt dagligen under resan via den gemensamma gruppen där jag och Andreas publicerar videos, instruktioner och artiklar och håller frågestunder, för att pusha dig framåt.

Eftersom gruppformatet gör arbetet mer tidseffektivt för mig och Andreas har vi kunnat pressa ner kostnaden rejält. Det gör också att vi kan lägga mer tid på den personliga kontakten, den direkta coachningen via gruppen och mental träning, istället för att ödsla tid på administration.

Vi tror att ett starkt psyke ger en stark fysik har vi valt att fokusera på den mentala biten lite extra. Alla deltagare kan därför räkna med mycket input, samtal och diskussioner om viljestyrka, disciplin och karaktär – samt hur du får det – eftersom vi vet hur viktig mental styrka kan vara för motivation.

Här är vad som ingår

Medlemskap i gruppen. Denna exklusiva grupp är bara tillgänglig för deltagare i Re-comp Challenge. Här hittar du all information du behöver för att lyckas med ditt mål och gruppen uppdateras kontinuerligt med nya tips, guider och råd. När motivationen tryter kan du enkelt logga in, berätta om din vardag, och få inspiration och motivation från coacher och dina nya träningskompisar.

Nytt träningsprogram varje månad. Vi sköter planeringen. Du får övningar med information om reps, set, vila, periodisering och allt annat du behöver känna till. Här får du också videoinstruktioner och feedback på din teknik, om du vill.

Ett flexibelt kostschema. Med kostschemat får du förslag på måltider och maträtter. Du får också lära dig hur du skapar ditt egna schema, för ditt mål och dina förutsättningar. Så vi går igenom kalorier, protein, kolhydrater och fett – alla näringsämnen och hur det påverkar din träning. Du behöver inte äta tråkig mat du inte gillar, utan kan enkelt välja mellan olika alternativ för att piffa till maten.

Förslag på kosttillskott. Varken jag eller Andreas är stora förespråkare av kosttillskott. Men det finns vissa kosttillskott kan underlätta för dig när kommer till prestation och återhämtning. Vi går igenom vad som är värt att investera i, vad som är onödigt och vad du kan strunta, så du slipper slösa pengar.

Personlig kontakt med mig och Andreas. Vi uppdaterar med videor, frågestunder (live), inte bara med instruktioner utan också tankar och funderingar kring kosten, träningen och den lätt bortglömda mentala biten som är viktig för motivation. Vi är inne varje dag och besvarar frågor, kommer med förslag på förbättringar och ger feedback, samt peppar och motiverar när du funderar på att ge upp.

Vem programmet passar

Programmet passar inte alla. Det passar dig som har bestämt dig, som är beredd att göra vad som krävs och lyssna på dina coacher. Det passar inte dig som vill ha en quixkfix, som vill välja och vraka bland råden, och inte är lyhörd för instruktioner.

Vill du ha raka puckar, två coacher i din ringhörna som berättar vad du behöver höra, då passar detta dig. Vi tror på funktionella lösningar som går att omsätta i praktiken. Programmet är enkelt, men utmanande eftersom träningen är tung. Den anpassas efter din nivå, så du tränar efter dina förutsättningar, men du kan vara säker på att du kommer följa ett program som utmanar dina fysiska gränser.

Detta är inte för dig som bara vill ha ett program att följa. Det är för dig som vill lära dig mer, förstå mer och lära dig av andra i gemenskapen, så du inte bara får snabba resultat under programmets gång – utan också kan fortsätta på egen hand efter programmet.

Vi lägger stor tonvikt på att inte bara lära dig vad du ska göra, utan varför du ska välja en övning framför en annan, varför ett kosttillskott fungerar och ett annat är bortkastat, eller hur du ska tänka kring makrofördelningen. Så du efter programmet är självständig och inte behöver en coach.

Hur du anmäler dig till programmet

Anmäl dig till programmet genom att genomföra ditt köp. Ditt pris är 495:-/månad i 3 månader, vilket är mer än 1000:- mindre än mitt ordinarie arvode. Första månaden gäller förskottsbetalning. Nästa betalning dras 30 dagar senare och den tredje och sista betalningen görs två månader senare.

Efter genomförd betalning betalning skickas du till ett formulär. Här berättar du varför du inte har lyckats med formen hittills, så vi får en bra förståelse för vad som står mellan dig och dina mål och vad vi kan göra för att hjälpa dig att ta dig dit. Vid köp binder du dig till 3 månaders coachning.

Vanliga frågor

Hur betalar jag? Du betalar direkt genom att klicka på den här länken. Första månaden betalar du i förskott för att säkra din plats. Återstående betalningar sker automatiskt månadsvis.

När sätter vi igång? Anmälan stänger 1 april och programmet börjar 3 april.

Jag är nybörjare. Kan jag vara med ändå? Programmet kan anpassas efter din nivå, där du befinner dig idag, eftersom det handlar om dina förutsättningar.

Hur ofta behöver jag träna? Räkna med åtminstone 3 pass/vecka.

Kan jag köra hemma? Du behöver tillgång till skivstång och hantlar, men tillgång till maskiner är inget krav. Vi utgår från basövningar med fria vikter. Har du stänger och hantlar hemma, då kan du göra programmet hemma.

Får jag hjälp med tekniken? Du kan skicka in videos där vi bedömer din teknik, så du kan justera ditt utförande och få ut mest av övningarna i programmet.

Binder jag upp mig på något? Vid köp binder du upp dig på tre månader totalt.

Jag har en fråga som inte täcks här. Maila oss på recompchallenge@mathiaszachau.com om du har några frågor om programmet och hur det fungerar. Vi svarar inom 24 timmar.

>> Anmäl dig till Re-comp Challenge – 90 dagar till mer muskler och mindre fett – genom att klicka på länken här

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: