Markus Glans: “Uppskattar tryggheten att kunna fråga vad som helst”

Vad har du åstadkommit med programmet?

En förbättrad kroppskomposition/fysik, ökad styrka. Har till fått en större insikt i kost och träning. Blivit starkare mentalt/fysiskt. Lärt mig nya övningar jag aldrig testat tidigare som vart otroligt bra.

Vad fick dig att tveka på att testa onlinecoaching?

Ingenting, var helt övertygad om att onlinecoaching med rätt person skulle vara väldigt gynnsamt och det var det 😉

Vad gillar du mest med programmet?

Jag gillar att t.ex träningsschemat varieras varje månad då jag själv har en tendens att göra samma sak i massvis av veckor innan jag byter övningar då jag tränar på egen hand. Uppskattar tryggheten att kunna fråga vad som helst vid behov till coach med en snabb responstid. Gillar starkt att det finns olika val av måltider i kostschemat.

Tycker allt vart väldigt bra då jag är en person som är redo att gå all in MEN jag har svårt att lägga upp träningsschema/kostscheman själv på egen hand och då anser jag att bli coachad som jag blivit är det mest optimala alternativet för mig. Trivs bra att få allting upplagt och sedan följa allt slaviskt till punkt och pricka.

Hur fungerar det här jämfört med andra program du har testat?

Har aldrig testat onlinecoaching innan men har köpt några kost-/träningscheman förut och jag har klart och tydligt märkt att dessa program jag fått via onlinecoachingen har givit mig bäst resultat eftersom de passar min livsstil så bra när jag jobbar natt och det är enkelt att hinna med allt som skall göras.

Hur har det förändrat andra saker i livet?

Känner mig piggare på dagarna. Starkare fysiskt och psykiskt. Känner mig frisk i kroppen och känner att min hälsa är på topp.

Vad skulle du säga till någon som funderar på PT Online?

Att inte tveka en sekund. Hade rekommenderat dig alla dagar i veckan. Det är så skönt att inte behöva tänka så mycket utan att bara fokusera på träningen och kosten som är planerat och klart för mig. Om man har viljan att följa allt 100% hela vägen med dina anvisningar är det omöjligt att misslyckas.

Vill du också få resultat som dessa? Här är kost- och träningsprogrammet som gjorde det möjligt.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: