Blir jag fet av maltodextrin efter träning om jag inte kör slut på mig?

Måste man äta maltodextrin efter passet eller kan man äta något liknande för inlagring av glykogen? I det här avsnittet: vilket livsmedel som egentligen är bäst efter träning för bäst återhämtning, vilken typ av resonemang som hjälper dig att orientera dig i kostdjungeln, och vad du kan äta istället – om du inte vill ta maltodextrin efter träning. Lyssna på avsnittet och dela med en kompis. På bilden: Mathias Zachau med Fredrik Paulún och Martin Brunnberg från Svenska Näringsakademin. Foto: Lisbeth Perla

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Blir_man_fet_av_maltodextrin_vill_inte_bli_det.mp3″ title=”Blir jag fet av maltodextrin efter träning om jag inte kör slut på mig?” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Behöver du mer hjälp med kost och träning?

Denna vecka stänger jag ner mitt coachingprogram som är one-on-one, eftersom jag vill frigöra mer tid till att podda och skriva. Så passa på att knycka åt dig en plats medan du har chansen.

Kom i kontakt med mig

Eftersom du inte blir fet av ett livsmedel, utan vet bättre om du har lyssnat på veckans avsnitt, vill du kanske recensera Pump & Magnesium på Itunes. Det gör dig inte fet.

Redo för en förändring? Fyll intresseanmälan för onlinecoaching och påbörja din resa idag!

Vill du ha en sommar med fokus på dig? Flexibel träning samt somriga recept att njuta av?
Ta en plats till mitt sommarprogram