Blir jag fet av maltodextrin efter träning om jag inte kör slut på mig?

Måste man äta maltodextrin efter passet eller kan man äta något liknande för inlagring av glykogen? I det här avsnittet: vilket livsmedel som egentligen är bäst efter träning för bäst återhämtning, vilken typ av resonemang som hjälper dig att orientera dig i kostdjungeln, och vad du kan äta istället – om du inte vill ta maltodextrin efter träning. Lyssna på avsnittet och dela med en kompis. På bilden: Mathias Zachau med Fredrik Paulún och Martin Brunnberg från Svenska Näringsakademin. Foto: Lisbeth Perla

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Blir_man_fet_av_maltodextrin_vill_inte_bli_det.mp3″ title=”Blir jag fet av maltodextrin efter träning om jag inte kör slut på mig?” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Behöver du mer hjälp med kost och träning?

Denna vecka stänger jag ner mitt coachingprogram som är one-on-one, eftersom jag vill frigöra mer tid till att podda och skriva. Så passa på att knycka åt dig en plats medan du har chansen.

Kom i kontakt med mig

Eftersom du inte blir fet av ett livsmedel, utan vet bättre om du har lyssnat på veckans avsnitt, vill du kanske recensera Pump & Magnesium på Itunes. Det gör dig inte fet.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: