Mega-måndag #2: En smärtsam rutin som hjälper motivationen

Följetongen mega-måndag fortsätter. I det här avsnittet: hur du bygger vidare på små vanor och rutiner, som skapar en naturkraft av momentum, genom att påminna dig om din egen dödlighet. Hur smärta, oro och skräck för besvikelse, misslyckande och andra farhågor kan hjälpa dig att höja motivationen – när du börjar tvivla på din egen förmåga. Lyssna på avsnittet, tipsa en kompis som behöver lite extra motivationskraft, och glöm inte att prenumerera för att inte missa nästa avsnitt.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Megam_ndag_-_Avsnitt_2.2.mp3″ title=”Mega-måndag #2: En smärtsam rutin som hjälper motivationen” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom rädslan för smärta kan vara minst lika motiverande som belöning kanske du vill berätta vad du tycker om veckans avsnitt? Det är enkelt och tar bara 10-15 sekunder.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: