Mega-måndag #9: En strategi är mer än fem intensiva taktiker

Vad händer med dina resultat, när du inte kan bestämma vad du ska satsa på, eller vilket specifikt program som du ska använda för att nå ditt inte särskilt specifika mål? I det här avsnittet: ett snabbt mindset-tips som sopar frustrationen under matten och låter dig lyfta blicken – för att ställa in siktet på nya rafflande mål. Om du funderar på vilket träningsprogram som är bäst för att maxa hypertrofi, hur man deffar och går ner i kroppsfett, eller hur man blir #starkpåriktigt, då är detta ett avsnitt för dig.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Megam_ndag-En_strategi_r_st_rre_n_fem_taktiker.mp3″ title=”Mega-måndag #9: En strategi är mer än fem intensiva taktiker” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Behöver du mer hjälp med träningen?

Jag kommer snart stänga min individuella onlinecoaching som är one-on-one, eftersom jag vill frigöra mer tid till att podda och skriva. Så passa på att knycka åt dig en plats, innan det är för sent.

Kom i kontakt med mig

Ingen får bra resultat av att byta program lika ofta som underkläder, därför vill du recensera Pump & Magnesium på Itunes – eftersom du tycker att den här podcasten förtjänar det.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: