Äntligen! Hard gainer-boken finns nu ute i butik – ladda ner den här

Nu är min senaste e-bok: “kroppsviktökning” – en guide för hard gainers, äntligen ute i butik! Den här boken hjälper hard gainers och tunna styrketränande, som vill gå upp i vikt och öka muskelmassan, att förstå processen – hur du ska äta, träna och tänka, för att lyckas när viktökning är en utmaning.

Här delar jag med mig av mina erfarenheter som hard gainer – hur jag gick från klen, liten och svag utan muskelmassa till att väga över 110 kg. Den innehåller konkreta metoder för att gå upp i vikt och bygga muskler som är vetenskapligt förankrade, genom att luta sig mot biokemiska grundprinciper som gäller alla – oavsett om du har snabb metabolism, dålig aptit eller andra utmaningar som hindrar dig att gå upp i vikt.

Kroppsviktökning är lättbegriplig, men ger dig inte bara svar på vad du ska göra, utan också varför. Innehåller kostprogram, träningsprogram och mindset-guide – för att du ska kunna gå upp i vikt och öka muskelmassan mer effektivt.

För mig har det här varit en viktig bok. Dels för att detta var min stora utmaning när jag började träna (kändes som jag kunde äta hur mycket som helst utan att något hände) och jag vill hjälpa människor i samma situation som jag fann mig i då, genom att berätta hur jag gjorde. Dels för att många av er som läser, lyssnar och tittar och följt mig under alla dessa år har efterfrågat det.

Med den här e-boken vill jag inte bara ge dig ett kost- och träningsprogram. Den innehåller det också. Jag vill också lära dig vetenskapen bakom viktförändringar, varför du inte har lyckats tidigare och hur du ska tänka när du kör fast, så att du inte behöver ta hjälp av en coach i framtiden.

Köp nu och ladda ner “Kroppsviktökning”:

Klicka på länken för att köpa och ladda ner e-boken.

Här är innehållet:

 • Kapitel 1 – Hur det känns att vara liten och klen
 • Kapitel 2 – Hur världen uppfattar män med muskler
 • Kapitel 3 – De fatala riskerna med att väga för lite
 • Kapitel 4 – Vetenskapen bakom viktförändringar
 • Kapitel 5 – Hur du ökar muskelmassan effektivt
 • Kapitel 6 – Progressionsprincipen – och smarta gains
 • Kapitel 7 – Vad händer när du tränar för mycket?
 • Kapitel 8 – Träningsprogrammet introduceras
 • Kapitel 9 – Varför vila är viktigt när du bygger muskler
 • Kapitel 10 – Kosttillskott som bygger muskler (på riktigt)
 • Kapitel 11 – Måltidsplanering #1 – Lyckas med bulken
 • Kapitel 12 – Måltidsplanering #2 – Lyckas med deffen
 • Kapitel 13 – Hur mental träning påverkar resultat fysiskt
 • Kapitel 14 – Slutsats och reflektion

Jag vill att du ska vara nöjd med ditt köp. Därför får du 100% nöjdhetsgaranti vid köp av e-boken. Meddela mig bara  inom 14 dagar om du inte är nöjd, så får du pengarna tillbaka utan krångel.

>> Klicka på länken här för att ladda ner hard gainer-boken för 195 kr

 

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: