Hur du bygger ett personligt varumärke som personlig tränare – med Andreas Lindfors – P&M #38

Andreas Lindfors, från Facebook-sidan Stark Fysik, har gått från festglad, smalfet, och inaktiv till en stark förebild för tusentals följare på sociala medier. Som föreläsare, coach och personlig tränare. I ett tidigare avsnitt av Pump och Magnesium diskuterade vi myter om bodybuilding. Jag ringde upp Andreas för att prata om branding och marknadsföring – hur man bygger ett personligt varumärke som personlig tränare. Om hinder och motgångar i karriären, självförtroende och självkänsla, vad han hade gjort annorlunda om han började idag och bästa tipsen till nybakade PT:s.

Du kan ladda ner podcasten som MP3 genom att klicka på pilen nedan.

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Avsnitt_38.mp3″ title=”Hur du bygger ett personligt varumärke som personlig tränare – med Andreas Lindfors – P&M #38″ color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

Få dina frågor besvarade i Pump & Magnesium

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Användbara länkar

Övrig information

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast
Prenumerera: https://itunes.apple.com/se/podcast/pump-magnesium/id1082205990?l=en

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: