Hur du får vinnareffekt, så att motivation blir en barnlek

I det här extrainsatta bonusavsnittet pratar jag med den personliga tränaren Andreas Lindfors som är en av coacherna bakom On Beach Challenge. Vad kan man göra annorlunda när fuskmåltiden ligger i magen och självföraktet bara växer? Varför misslyckas många med sina mål när kunskap och information är mer lättillgänglig än någonsin? Och hur bygger man karaktär som överlever motgångar undantagslöst? Det är tre frågor som besvaras i det här avsnittet av Pump & Magnesium.

Lyssna på avsnitt 46 av Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Bonusavsnitt_med_Andreas_Lindfors.mp3″ title=”Bonusavsnitt: Hur du får vinnareffekt, så att motivation blir en barnlek” color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Om du gillade det här avsnittet, då vill du kanske göra mig en tjänst och berätta vad du tycker om den? Eftersom ditt stöd är viktigt för den här podcastens överlevnad.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: