Hur du säger nej till dina vänner och räddar ditt mål – utan dåligt samvete

Få saker är lika avgörande för dina mål som din förmåga att säga nej, när du måste göra det – för att rädda ditt mål från klorna på dina vänner. I veckans Mega-måndag: hur du tar tjuren vid hornen och utmanar dina rädslor och krossar allt motstånd som står i vägen för ditt mål, genom att sluta prioritera fel och börja prioritera rätt – utan att förlora den goda kontakten med dina bästa vänner. På tal om dina vänner, dela avsnittet med en kompis som du tycker borde lyssna, för att du är en kompis.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_och_Magnesium-Megamandag-10-Sag_nej.mp3″ title=”Hur du säger nej till dina vänner och räddar ditt mål – utan dåligt samvete” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Behöver du mer hjälp med träningen?

Idag måndag stänger jag min individuella onlinecoaching som är one-on-one, eftersom jag vill frigöra mer tid till att podda och skriva. Så passa på att knycka åt dig en plats, innan det är för sent.

Kom i kontakt med mig

Eftersom ett nej till dina vänner ibland kan vara ett ja till resultat, recensera gärna Pump & Magnesium på Itunes. Det är inte dumt när, ditt mål är att bli en starkare version av dig själv.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: