Klientuppdatering: Så blev Jens stark, deffad och atletisk

Vad var ditt mål när du började programmet? Varför var det viktigt för dig? Och hur kände du att dina resultat var då, innan du körde igång?

När jag började programmet så hade jag tränat på egen hand i över 10 år, med 4-5 pass i veckan i snitt. Mitt mål vara att bygga muskler och bränna fett, enkelt förklarat.  Jag kände att jag kom till en punkt då jag hade gjort det som jag kunde göra själv. Jag kände mig i bra form men ville ändå ta min form till en ny nivå. Jag googlade och hittade Mathias. Detta hjälpte mig mycket! Att få ett program som är skräddarsytt för mina ideal och en kostplan som bidrar till detta är en kombination som jag verkligen önskar jag börjat med tidigare.

Vad har du uppnått med programmet hittills? Och hur går tankarna kring dina resultat?

Jag tycker att min form ständigt förbättrats under programmets gång. Det finns en tillfredställande känsla av att Mathias har lyssnat på vad jag vill få ut av träningen och sedan justerat kost och träning efter detta.

Fanns det något som fick dig att tveka, innan du valde att testa coachning? Några farhågor om hur det skulle bli/vara/fungera för dig?

Jag drog mig länge för att kontakta någon professionell PT. Jag trodde att detta var dömt på förhand och att jag visste bäst själv om vad som funkade och inte. Jag kunde inte haft mer fel. Träningspassen är precis som jag vill ha dom. Kosten är enkel med färdiga recept och enkelt och följa


Hur har dina resultat påverkat andra områden i livet?


Jag känner ett mer lugn innan och efter träningen när jag vet att den är proffesionellt upplagd. Jag vet exakt vad jag ska göra nu. Detta har sparat mig tid och energi utanför träningen. 

Hur motiverad är du på en skala mellan 1 och 10 till din kost och träning nu?

Min motivation ligger på en 10! Just nu vill jag fortsätta med programmet och min kost för att se vilken form jag kan uppnå.

Hade du kunnat tänka dig att rekommendera programmet till någon annan? Vem och i sådana fall varför?

Jag har rekommenderat Mathias till människor som jag träffat på gymmet.  Jag har fått precis den hjälp som jag önskat att få av en PT. Jag ville träffa någon som lyssnade och hjälpte mig med just mina mål. Min form förbättras ständigt och min kropp känns mer stabil. Tveka inte kontakta Kraftsportkliniken! Dom hjälpte mig att börja resan mot en mer vältränad kropp och kommer med största sannolikhet göra detsamma för dig.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: