Respondeo #7: Självdisciplin – lätt mental rådgivning på en mening

Den brutala sanningen om hur du får självdisciplin. I det här avsnittet: en lyssnare önskar lätt mental rådgivning på en mening eller två, för att komma igång, när viljekraften har gått på semester och klyftan mellan målet och insatsen växer. Dessutom: om massiva insatser inte ger massiva resultat, vad kan du göra istället? Lyssna på avsnittet, applicera ett nytt mindset och tipsa gärna dina vänner.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Respondeo_-_Avsnitt_7.1.mp3″ title=”Respondeo #7: Självdisciplin – lätt mental rådgivning på en mening” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom pollenallergi gör att halsen kliar när man spelar in podcast vill du kanske berätta vad du tycker om veckans avsnitt? Det är kanske exakt den medicin som jag behöver.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: