Metallgitarristen som bad sina lärare köra upp arbetet i röven – gästar radion

skivbolagsdirektören som började med men's physique

Ingen trodde på hans dröm: att bli en rockstjärna, när han blir stor! Det hindrade honom inte från att ta sitt pick och pack till Los Angeles för att studera hos några av världens mest respekterade gitarrister. I det här avsnittet: Mathias Rexius berättar om resan från musikentusiast, till rockstjärnan som skrev autografer på fansens noga utvalda kroppsdelar och varför han bad sin lärare i gymnasiet att köra upp arbetet i röven. Lyssna på avsnittet, dela podcasten med dina bästa vänner, och inspirera ikapp.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Avsnitt_47.mp3″ title=”Metallgitarristen som bad sina lärare köra upp arbetet i röven – gästar radion” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Relevanta länkar

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom Mathias Rexius gillar att spela tv-spel (bra tv-spel, alltså) kanske du vill berätta vad du tycker om veckans avsnitt på Itunes? Det hjälper den här podden att levla upp.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: