Psykisk ohälsa, ätstörningar och panikångest – mot alla odds, med Maja & Matilda från en friskare kropp

Maja och Matilda driver Instagram-kontot En friskare kropp. Om vardagen med ätstörningar, bipolär sjukdom, ADD, panikångest och psykisk ohälsa. Med orden “det är okej att inte vara okej ibland” har de skakat om vad vi kan förvänta oss om av träning i en värld där ytlighet premieras och den viktiga, mentala hälsan lätt blir bortglömd. Så hur viktig är styrketräningen för psyket, egentligen?

I veckans känsloladdade avsnitt av Pump & Magnesium berättar Maja och Matilda om deras erfarenheter av psykisk ohälsa, ätstörningar och panikångest – mot alla odds.

Vi pratar om hur träning kan vara ett vapen mot depression, på vilket sätt träningen kan motivera någon som är deprimerad att resa sig ur sängen och möta vardagen. Dessutom får vi en inblick i vad som kan hända när man förlorar hoppet om livet, men reser sig ur askan och växer sig starkare av sina motgångar. Ett annorlunda, men viktigt avsnitt av Pump & Magnesium. Tack för att du lyssnar!

Du kan ladda ner podcasten som MP3 genom att klicka på länken nedan.

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium_-_Avsnitt_33.mp3″ title=”Psykisk ohälsa, ätstörningar och panikångest – mot alla odds, med en friskare kropp” color=”047b97″ social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

Få dina frågor besvarade i Pump & Magnesium

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Testa onlinecoaching, eftersom träning är viktigt för hälsan, genom länken här:

Övrig information

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast
Prenumerera: https://itunes.apple.com/se/podcast/pump-magnesium/id1082205990?l=en

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: