Mega-måndag #4: Rädslan för döden – och bästa tiden för progression

3 decennier! 10 x 3, eller 30 jordsnurr, det sammanfattar veckans första podd. I det här avsnittet: varför att fylla år ger mig ångest, allt jag ångrar att jag inte visste eller inte gjorde innan jag fyllde 30, mina mål för resten av 2017 och läxan för livet – som jag vill påminna mig om fram till dess att jag fyller 40. Lyssna, lämna ett betyg (eftersom jag fyller år) och dela podden med dina bästa vänner.

Tack för ditt stöd! Tack för att du läser, tittar och lyssnar!

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Megama_ndag_-_Avsnitt_4.mp3″ title=”Mega måndag #4: Rädslan för döden – och bästa tiden för progression” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom jag har lovat att hoppa fallskärm när jag fyller 30 så vill du kanske berätta vad du tycker om veckans avsnitt på Itunes? Det gör mig motiverad till att hoppa från flygplan.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: