Tre tips för att förinta dina ursäkter – när du funderar på att ge upp igen

Hur du tänker påverkar din motivation på resan mot ditt livs uppdrag, men vad händer med sättet du tänker på när du funderar på att ge upp? I det här avsnittet: hur du förintar dina ursäkter, till att inte göra jobbet som krävs, när träningen är tråkig och innehållet på matschemat växer i munnen. Ett praktiskt avsnitt om personlig utveckling för fysisk träning, eftersom träning är personlig utveckling.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Tre_tips_fo_r_mindre_a_ngest_av_a_nger.mp3″ title=”Tre tips för att förinta dina ursäkter när du funderar på att ge upp igen” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Kom i kontakt med mig

Gillade du det här avsnittet? Då har du kanske lust att göra mig en tjänst? Recensera podcasten på Itunes här – så att vi kan nå ut till fler lyssnare. Det ger dig inga ursäkter.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: