Vanliga frågor

Jag vill bli coachad av dig. Hur går jag vidare?
När du bestämt tjänst – om du vill ha kostschema, träningsschema, eller personlig tränare online – skickar du en intresseanmälan. Det gör du längst ner på programmets sida. Supporten behandlar din ansökan, och återkommer med mer information. Om du kvalificerar till en plats får du fylla i en hälsodekleration och livsstilsanalys. Därefter dröjer det 7-10 arbetsdagar innan programmet är redo att skickas ut till klienten.

Kan man beställa kostschema även om man är allergisk?
Absolut. Alla program designas efter individuella behov och preferenser. Du behöver aldrig känna dig tvingad att äta mat du ogillar eller är allergisk. Finns mat du föredrar, framför annan, gör jag alltid mitt yttersta för att kostschemat ska passa dina smaklökar. Ur ett hälsomedvetet, resultatinriktat perspektiv.

Jag har en skada, och funderar på att beställa träningsschema. Funkar det även för mig som har en skada, eller ska jag besöka en sjukgymnast?
Jag arbetar inte med rehab. Har du tidigare skador, som läkt men fortfarande försvårar vissa rörelser, kan ett träningsschema designas med hänsyn till dina förutsättningar. Det innebär att vi tränar runt skadan, särskilt om du upplever smärta, eller attackerar problemet med traditionell styrketräning. För renodlad rehabilitering rekommenderar jag att du kontaktar en sjukgymnast som kan hjälpa dig att återhämta dig.

Är dina program för alla? Jag är nybörjare, och ingen atlet.
Eftersom programmen designas för varje enskild person, om inte annat önskemål finns, så fungerar upplägget lika bra för alla. Inget är strömlinjeformat. Även om det hade varit enklare för mig att återanvända program, och leverera slumpmässigt utvalda sådana, så är det en strategi som inte fungerar särskilt bra. Även om många tränare fortfarande arbetar så. Att alla program individanpassas gör väntetiden på mina tjänster längre än många av mina kollegor. Det är vad jag föredrar för att kvalitetssäkra mina tjänster.

Kan dina program användas för att bränna fett också?
Du väljer själv om du vill bränna fett, bygga muskler, bli starkare, snabbare, rörligare, smidigare, mer explosiv eller allting samtidigt. När du skickar din ansökan berättar du om dina mål och dina förutsättningar. Dessa uppgifter används som grund till programmen, och avgör effekt på dig och din kropp.

Behöver jag någon särskild utrustning?
Du behöver inte träna på gym, även om jag gärna ser att du har tillgång till lite vikter. Om det sedan är hantlar, skivstänger, kettlebells eller maskiner spelar ingen roll. Varje program anpassas för dig och dina förutsättningar. Även om du inte tränar på gym eller saknar tillgång till avancerade redskap och maskiner.

Fungerar programmen lika bra för tjejer?
Definitivt. Jag har många nöjda kvinnliga klienter. Både motionärer och atleter. Skillnaden mellan att coacha män och kvinnor är inte så stor som många tror. Det finns vissa saker man som coach och tränare bör vara medveten om, och att ha i åtanke. Men oavsett om du är man eller kvinna ser jag till att du får bästa programmet för dina mål.

Hur snabbt kan jag se resultat?
Snabba resultat är möjligt. Men det är mycket svårare att genomföra en total kroppstransformation om du är nybörjare och inte tränat mycket innan. Bygga muskler och bränna fett kan du som nybörjare göra snabbt. Men inte samtidigt, eller åtminstone inte lika snabbt som många hoppas. Efter 2-4 månader kommer du se resultat. I både styrka, muskelmassa och fettvikt. Mer extrema mål, som tävlingssatsningar inom fitness och bodybuilding eller radikal fettminskning, kräver troligtvis lite längre tid än så. Men du får inte bara ett påtagligt resultat som syns, utan även en bra grund att stå. Eftersom jag lär dig allt du behöver veta.

Är programmen svåra att följa?
Både ja och nej. Allt handlar om dig och ditt mål, och detta kan variera ganska mycket. Inte bara för att vi har olika arbetsmoral, disciplin och motivation, utan för att vi har olika förutsättningar, behov och mål. En nybörjare får inte samma strategier som en atlet, och en atlet får inte samma strategier som en nybörjare. Det är inte alla som behöver räkna kalorier, tid under spänning, och ta hänsyn till avancerade parametrar. Mitt mål är att alltid göra planen till mina klienters mål så enkel och tydligt som möjligt. Det ska inte vara svårt att följa. Men träningen kan vara utmanande, och jag ställer krav på dig och dina insatser.

Kan jag betala för allt när min lön kommer?

Betalning sker alltid med fakturametoden och 10 dagars netto. Vid större paket, med PT-pass eller personlig träning online längre än 4 månader, är avbetalning möjligt.

Kan jag dela upp min betalning?
Enbart om du bokar program som varar längre än 4 månader.

<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-circle-small-solid" data-name="">
<_wafsvg_ class="tcb-icon" viewBox="0 0 24 24" data-id="icon-email-plus-outlined" data-name="">

Signa upp dig på nyhetsbrevet

för forskning och nyheter