Styrkelyft med en erfaren styrkecoach i Göteborg

Är du trött på att känna dig trött, svag och osäker på din teknik? Vill du få hjälp med att navigera dig genom och förbi skador?

Kom igång med styrkelyft, ta hjälp av en styrkecoach hos Atletakademin

Vill du lära dig att träna med korrekt teknik? Vill du lära dig hur du planerar träning på bästa sätt? Så att du vet när det är dags att höja eller till och med sänka? Vill du få input under tiden du tränar? Då är styrkelyfts-coaching rätt för dig. Jag hjälper dig att komma igång och fortsätta - med träning anpassad för dina mål.

Tester och screening. Få hjälp med att undersöka styrkor och svagheter för att anpassa planen.

Personlig teknikträning. Få hjälp med att anpassa tekniken utifrån mål och förutsättningar.

Faktabaserad träningsplan. Följ en plan baserad på vetenskapliga principer och beprövad erfarenhet.

Träna styrkelyft med Mathias Zachau 

Idrottsfysiolog (BSc Sport Science)

Mathias Zachau är idrottsfysiolog, styrkecoach och testledare på Kraftsportkliniken hos Atletakademin. Han har en filosofie kandidatexamen inom idrottsvetenskap (BSc Sport Science) från Göteborgs Universitet. Utöver det har han studerat medicin - klinisk anatomi, biomekanik och patologi med vidareutbildningar inom mätmetoder, fysisk aktivitet på recept (FaR) och idrottsmedicin.

Oavsett om du vill få hjälp med styrketester, teknikträning och coachning eller träningsplanering, så är du varmt välkommen att boka ett besök för en genomgång av dina mål och förutsättningar.


För vem?

För dig som kämpar med tekniken, planeringen och genomförandet av styrkelyftsträning. För dig som vill komma igång eller avancera och fortsätta till nästa nivå. Målet är att ge dig verktygen och pusselbitarna som du saknar för att klara dina mål med trygghet.

  • Styrkelyftsträning för nybörjare och mer erfarna som vill veta mer
  • Skadeanpassad styrketräning
  • För dig som har ont i axlar, armbågar, handled, knä och rygg
  • Fokus på effektiva styrkelyft för prestation och minskad skaderisk

Vad säger kunderna? 

"Mer kunnig person får man leta efter"

En mer kunnig person får man leta efter. Och det säger jag som har 30 års erfarenhet av träning. Mathias har hjälpt mig med mycket, även när jag haft skador och problem med axel och armbåge, helt grymt bra är han. Rekommenderar honom.

CHRISTIAN

"Rekommenderas starkt!

Grym personlig tränare/coach som hjälpt mig med träning och kost utformat efter min målsättning. Känner att jag har tagit min träning ett och två snäpp högre med Mathias. Rekommenderas starkt!

JENS

Undvik smärtsamma misstag, ta hjälp av någon som kan

Det handlar inte om att bara lyfta så tungt som möjligt, det handlar om att träna smart med en kombination av hur du tänker och planerar dina styrketräningspass. Har du bestämt dig?