Varför jag flyttar min PT-studio till Vasastan i Göteborg

Här är något som kanske framför allt är genuint intressant för folk runt Göteborg.

Som jag skrev på Instagram igår:

Nu flyttar Kraftsportkliniken (mottagningen där jag tar emot klienter öga-mot-öga) in i anrika Ortopedmedicinska Institutet i Vasastan i centrala Göteborg!

Från och med fredag denna vecka tar jag emot klienter för personlig träning och kostrådgivning på Erik Dahlbergsgatan 14. Varför flyttar jag verksamheten?

Ortopedmedicinska Institutet är en suverän multidisciplinär klinik som erbjuder behandling, rehabilitering, träning och kostrådgivning från olika vårdgivare.

Här hittar du bland annat legitimerade kiropraktorer, osteopater och läkare som arbetar tillsammans med fysioterapeuter, psykolog, naprapater och idrottsmassörer – plus mycket mer. Ser väldigt mycket fram emot det! Mer info på hemsidan inom kort. Under tiden kan du boka pass som vanligt på Kraftsportkliniken.com 🙂

***

PT-verksamheten i Göteborg rullar annars på precis som vanligt.

Enda skillnaden egentligen:

Vi tar oss närmare centrum och kan nu träna i en kreativ men klinisk miljö där olika (frisk)vårdgivare och terapeuter med olika inriktningar samarbetar. Kul och inspirerande, minst sagt.

Extra kul är kunskap- och erfarenhetsdelning mellan oss som arbetar där. En sak som jag ser extra mycket fram emot är hur vi kan lära oss av varandra på det sättet.

Från och med 1 mars hittar du Kraftsportkliniken, PT-studion där jag hjälper klienter med funktionell träning och post-rehabilitering, inuti Ortopedmedicinska Institutet i Vasastan.

(Vem vill inte ha en osteopat som granne liksom?)

Hur som haver:

Har du någon gång funderat på att boka en tid?

Känner du att det vore trevligt att få din teknik i olika övningar synad?

Och få förslag på vad du kan göra annorlunda med både kosten och träningen? Ja, fast direkt istället för efteråt (som det fungerar med personlig träning på distans).

Då är du välkommen in på ett besök.

Här bokar du tid:

https://kraftsportkliniken.com

Till nästa gång.

Din coach,

– Mathias Zachau

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: