Varför pump inte är viktigt när du bulkar – och vad du borde göra istället

Vad är muskelpumpeffekten? Vad betyder det – och vad händer när du får det? Är det ett gott tecken? I det här avsnittet: varför pump kanske inte är lika viktigt för hypertrofi som du kanske tror, vad din förmåga att generera en bra pumpeffekt egentligen säger om din återhämtningskapacitet – och ett par tips för att få mer pump, när du behöver det. Lyssna på avsnittet, visa ditt stöd och tipsa en kompis som tycker att pump är det absolut bästa som finns. Eftersom pump är motiverande.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium-Pump_pa_bulk_ar_dumt.mp3″ title=”Varför pump inte är viktigt när du bulkar och vad du borde göra istället” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Kom i kontakt med mig

Eftersom muskelpumpeffekten är förvånansvärt oviktig när du bulkar, speciellt om du inte är nybörjare, recensera Pump & Magnesium på Itunes. Det är viktigt för hypertrofi.

Ta del av kunskap och forskning med nyhetsbrevet 

Varje vecka läser jag kilovis med forskning om träning, kost och hälsa. Det mest intressanta och användbara skriver jag om nyhetsbrevet. Att prenumera är gratis, så länge du vill.

  • Fyll i dina uppgifter
  • Checka mailen och bekräfta prenumerationen
  • Njut av nyhetsbrevet!

Liknande artiklar

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.