Varför pump inte är viktigt när du bulkar – och vad du borde göra istället

Updated on September 22, 2017 in Muskeltillväxt, Podcast

Vad är muskelpumpeffekten? Vad betyder det – och vad händer när du får det? Är det ett gott tecken? I det här avsnittet: varför pump kanske inte är lika viktigt för hypertrofi som du kanske tror, vad din förmåga att generera en bra pumpeffekt egentligen säger om din återhämtningskapacitet – och ett par tips för att få mer pump, när du behöver det. Lyssna på avsnittet, visa ditt stöd och tipsa en kompis som tycker att pump är det absolut bästa som finns. Eftersom pump är motiverande.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium-Pump_pa_bulk_ar_dumt.mp3″ title=”Varför pump inte är viktigt när du bulkar och vad du borde göra istället” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Kom i kontakt med mig

Eftersom muskelpumpeffekten är förvånansvärt oviktig när du bulkar, speciellt om du inte är nybörjare, recensera Pump & Magnesium på Itunes. Det är viktigt för hypertrofi.

Om författaren

Mathias Zachau

Mathias Zachau är en idrottsfysiolog med en filosofie kandidatexamen i idrottsvetenskap (BSc Sport Science). Han har tidigare varit chefredaktör för fitnessmagasinet Iron Man och har under nästan 15 år bevakat träningsbranschen ur ett vetenskapligt perspektiv genom magasin, poddar och sociala medier. Med erfarenhet från smärtkliniken Ortopedmedicinska Institutet, där han samarbetade med patienters vårdgivare, arbetar Mathias idag som fysiolog och styrkecoach på Atletakademin i Göteborg. Han utbildar också framtidens tränare i evidensbaserad praktik och styrketräningens fysiologi. Som värd för podden Kraftsport och Vetenskap, delar Mathias sin passion för att hjälpa människor nå sina träningsmål. När han inte coachar, dricker han kaffe till suggestiva beats, lyfter tungt eller springer i skogen.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler:

Har du viljan, har vi vetenskapen

Är du redo att ta nästa steg?