Välkommen Alice Andersson! Ny PT På MZ Fitness Consulting!

image1 (5)När efterfrågan på personlig träning online ökar som allra mest stärker vi personalstyrkan med nya talanger. En av våra nya medarbetare är Alice Andersson – som sedan i måndags är personlig tränare och styrketräningsinstruktör här på MZ Fitness Consulting i Göteborg. Alice har gått en tvåårig personlig tränarutbildning. Hon har tidigare arbetat som PT på Måbättre i Falun och även som gruppinstruktör i två år. Hon har dessutom utbildning inom XFIT, Core, Eeasyline, Cirkelträning och Grit.

Hur kommer det sig att du har valt att arbeta som personlig tränare?

– Jag har alltid älskat att få hjälpa andra och att få arbeta med människor. Träningen har alltid varit min livsstil och därmed var det ett självklart yrkesval. Att få jobba med det jag brinner allra mest för är en dröm som har gått i uppfyllelse.

Vad är det mest givande med att arbeta med träning och hälsa?

– Att få se mina klienter uppnå resultat och växa som människor är något som verkligen inspirerar mig. Att få äran att följa med individens förändring och resa till sin målbild är ovärderligt.

Nämn 3 styrkor du har som coach och tränare.

– Min drivkraft är min målmedvetenhet, jag hjälper dig att nå dina mål oavsett hur din målbild ser ut och ser till att du utvecklas i den riktning du vill. Jag kan tänja dina gränser och chocka dig över hur mycket du faktiskt kommer att klara av under våra träningar och vårt samarbete. Min positivitet, utan positiva tankar kommer vi inte långt.

Vad är dina bästa tips till någon som funderar på att börja träna och ta hjälp av en personlig tränare för att lyckas med sina mål?

– Ta dig en funderare på vad du verkligen vill och fundera på hur mycket dina mål är värda för dig. Ha en tydlig målbild och var realistisk. Sist av allt: se dig själv lyckas!

Välkommen i gänget Alice!

Om du vill ha hjälp med motivationen, bygga muskler och bränna fett med vägledning av en fitnesscoach, då har du ännu en anledning att ansöka till personlig träning online.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: