Mega-måndag #5: Vilket pris betalar du egentligen för besluten i ditt liv?

Varje dag står du inför ett beslut. Att göra en sak som tar dig närmare ditt mål – eller bort från det. Oavsett vad du väljer finns alltid en alternativkostnad. Frågan är: är det en kostnad som du är beredd att ta? Förvalta ditt motivationskapital klokt genom att lära dig en enkel matematisk regel, som är lika aktuell varesig vi pratar ekonomi eller viljan till förändring. Eller kanske träning? Lyssna på avsnittet och dela gärna podden med dina vänner, så hjälper du den att växa naturligt. Det kostar ingenting.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Mega-Ma_ndag_-_Avsnitt_5.mp3″ title=”Mega måndag #5: Vilket pris betalar du egentligen för besluten i ditt liv?” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom det är en väldigt speciell känsla att blicka ut över himmeln en stjärnklar kväll, så vill du kanske berätta vad du tycker om veckans avsnitt? Det hade gjort mig oändligt glad.

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: