Är Chefredaktör För Nya Svenska Iron Man Magazine

February 25, 2015 in Media

En spännande nyhet, som jag länge velat men inte riktigt kunnat dela med mig utav, är att jag att börjat ett nytt jobb. Jag har fått äran, för att inte säga förmånen, att ta över chefredaktörsposten (!) på svenska Iron Man Magazine nu när initiativtagaren Binais Begovic – som köpt den amerikanska förlagan – lämnar över stafettpinnen. Jag känner mig enormt ödmjuk inför den hedersamma uppgiften och ser fram emot att arbeta ännu mer med det jag brinner för och därmed älskar allra mest. Att skriva om träning. Läs ledaren här.

10966880_10152542534011150_1265611825_n

 

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: