Är Chefredaktör För Nya Svenska Iron Man Magazine

En spännande nyhet, som jag länge velat men inte riktigt kunnat dela med mig utav, är att jag att börjat ett nytt jobb. Jag har fått äran, för att inte säga förmånen, att ta över chefredaktörsposten (!) på svenska Iron Man Magazine nu när initiativtagaren Binais Begovic – som köpt den amerikanska förlagan – lämnar över stafettpinnen. Jag känner mig enormt ödmjuk inför den hedersamma uppgiften och ser fram emot att arbeta ännu mer med det jag brinner för och därmed älskar allra mest. Att skriva om träning. Läs ledaren här.

10966880_10152542534011150_1265611825_n

 

Liknande inlägg

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.