Mega-måndag #6: Bulkade upp mig till 110 kg – såhär kändes det efteråt

När jag började träna på gym vägde jag strax under 70 kg och det kändes, med handen på hjärtat, extremt dåligt. Dåligt för att jag vantrivdes – med mig själv, men också hur lite jag vägde. Tre år senare hade jag bulkat upp mig till 110 kg – och då mötte jag nästa utmaning. I det här avsnittet: att deffa som överviktig, överflödig hud efter år av kaloriöverskott och misstaget som jag för alltid kommer ångra. Lyssna på avsnittet och visa gärna ditt stöd – dela podcasten med en kompis du tycker om.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Megam_ndag_-_Avnsitt_6.2.mp3″ title=”Mega-måndag #6: Bulkade upp mig till 110 kg – såhär kändes det efteråt” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få en lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade i Respondeo

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Eftersom alla kalorier räknas, även när målet är att sluta vara liten och klen, så vill du kanske berätta vad du tycker om veckans mega-måndag? Det hade jag uppskattat.

Du har väl inte missat hard gainer-guiden till effektiv viktuppgång? E-boken innehåller program och metoder för hur du går upp i vikt, ökar muskelmassan och undviker vanliga misstag. Den är baserad på mina erfarenheter, som liten och klen hard gainer med svårigheter att gå upp i vikt, efter snart 20 år på gymmet – både som coach och tränande – och vetenskaplig forskning.

Klicka på bilden för att läsa mer om e-boken!

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: