Explosiva Armar Finns Ute Nu!

explosiva armar omslagSpana in Explosiva Armar här.

Det fanns en tid då stora armar nästan var allt jag brydde mig om. I dagens funktionella fitnessvärld, där alla vill träna och se ut som atleter, låter det kanske dumt och patetiskt.

Men när detta utspelar sig hade jag små, klena armar. Jag konfronterades med denna verklighet, som blev väldigt påträngande första gången som jag äntrade ett gym.

”Sådär ska jag se ut”, tänkte jag. Jag hade precis börjat träna på gym och kände mig ärligt talat ganska osäker där bland vikterna, så jag höll mig till maskinerna. Mellan seten spionerade jag på gymmets mer vältränade och undrade hur jag ska träna för att bli större.

En person stack ut ur mängden. Han var inte störst på gymmet, verkligen inte, men hans fysik var symmetrisk och väl genomtränad. Armarna var dessutom riktigt imponerande. “Exakt så vill jag se ut”, tänkte jag och föreställde mig hur det hade känts att ha den där ultimata kroppen.

Jag visste inte hur jag skulle träna och äta för att uppnå allt det där, men jag hade bestämt mig och tänkte träna extra för att lyckas. Det skulle ta tid, visade det sig, men jag slutade aldrig försöka.

Att vara vältränad förändrar mycket. Det förändrar saker på sätt som kan vara svåra att föreställa sig. När du blir större och starkare, med mer muskler och mindre fett, mår du inte bara bättre. Du får mer respekt av människor som börjar behandla dig annorlunda, eftersom du har pondus.

Främmande människor tittar på dig på ett annat sätt.

Folk kommer fram och berömmer dina resultat och frågar hur du gjorde för att lyckas.

Både killar och tjejer ser dig som en ny människa. För vältränade muskler symboliserar något helt annat än muskelvävnaden som slits, bryts ner och byggs upp på gymmet. Det symboliserar självdisciplin, karaktär, järnvilja, som du är en person kapabel till stordåd.

Du vill inte sträva efter att bara bygga stora armar. Du vill sträva efter att bygga en symmetrisk kropp med fina proportioner och en estetisk framtoning.

Men vissa av oss, och jag talar även för mig själv, har svårt att få upp volymen i armarna (åtminstone hade jag det, fram till rätt nyligen). Vi har alla bra och mindre bra muskelgrupper, problemområden som vi måste jobba på, och för många är biceps och triceps en muskelgrupp en pärs.

Jag känner mig aldrig som den taniga, klena tonåringen jag var när jag börjad träna på gym. Mycket har hänt sedan dess och jag vill använda kunskapen jag har lärt mig under min resa, misstagen jag har gått och resultaten jag har fått, till att hjälpa dig att utvecklas i din träning också.

Jag sitter aldrig passivt på gymmet och granskar gymmets mest vältränade. Jag är fokuserad på att träna och kämpa för mina resultat. Men jag minns hur det kändes, hur jobbigt det är när nästan ingenting händer när man gissar och testar sig fram. Det är aldrig roligt när resultat uteblir.

Hade den informationen funnits där då, när jag började treva efter resultat på gymmet, då hade jag inte behövt slösa alla år på dålig träning och dålig diet som inte funkar.

Explosiva Armar, min e-bok om hur du bygger armar med specialiserad styrketräning, finns ute nu. Fram till nu har jag skrivit om träning och kost i mer allmänna termer, vad du ska tänka på och undvika, och inte skrivit om min egen träning speciellt mycket. Nu har jag skapat ett komplett program, baserat på allt jag lärt mig under åren, och du kan köpa programmet här.

Jag har sett fram emot releasen. Den har knådats länge och väl, från åtskilliga utkast till korrekturläsning och design och feedback från min redaktör, men nu är den slutligen färdig.

Jag har valt att hålla innehållet kort och koncist, tydligt och konkret, för att reducera allt onödigt och fokusera på väsentligheterna. Den innehåller bästa övningarna, information om återhämtning och periodisering, system för olika cykler och progressiva resultat över en längre tid.

Jag har också slängt in en bonus såhär första veckan.

Alla som köper boken de närmsta 48 timmarna får 20% rabatt på onlinecoaching, vilket är en riktigt bra deal (onlinecoaching kostar i vanliga fall 1500:-/månad). Maila ditt kvitto från PayPal till support@mathiaszachau.com så får du hjälpen du behöver för att komma igång ordentligt.

Vill du ha stora armar? Då är detta en e-bok för dig. Följ programmet, upplev resultatet!

– Mathias Zachau

PS – Explosiva Armar är inte bara en e-bok som förklarar vad du ska göra och varför. Det är ett system som visar exakta reps, set, vila, och taktiker för bästa återhämtningen. Köp den här.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: