Gå upp mitt i natten för att träna före jobbet och lägga sig vid midnatt

En lyssnare hade ett träningsprogram som tvingade henne att gå upp mitt i natten och lägga sig först vid midnatt, samtidigt som hon har ett stort ansvar på jobbet och mestadels är ensam med barnen eftersom hennes man ofta är bortrest. I det här avsnittet: hur du skapar ett mer holistiskt synsätt på din målsättning, förenar konceptet “smart” med praktiska processmål och fördelen med att anpassa träningen efter livet – istället för tvärtom. Lyssna på avsnittet och tipsa en kompis som inte har tid.

Lyssna på Pump & Magnesium

Klicka på play, via mediaspelaren nedan, eller välj kanal du föredrar här:

[smart_track_player url=”http://media.blubrry.com/pump_och_magnesium/content.blubrry.com/pump_och_magnesium/Pump_Magnesium-Respondeo-Hur_ar_det_att_bli_coachad_av_MZ.mp3″ title=”Gå upp mitt i natten för att träna före jobbet och lägga sig vid midnatt” social=”true” social_twitter=”true” social_facebook=”true” social_gplus=”true”]

RSS: https://www.mathiaszachau.com/feed/podcast

Recensera och få lyssnarbonus

Få 15% rabatt på onlinecoaching med en kod som du inte hittar någon annanstans, bara genom att recensera Pump & Magnesium på Itunes! Det tar bara några sekunder. Hämta din bonus här.

Få dina frågor besvarade

För att få dina frågor om personlig utveckling, styrketräning och nutrition besvarade i podcasten, följ mig på Instagram och Facebook. Jag tar bara emot frågor till podcasten via Facebook och Instagram. När jag ber om det, ställ en fråga, så svarar jag i podcasten. Jag besvarar inga frågor på mail.

Kom i kontakt med mig

Har du tid och lust att göra mig en snabb tjänst? Recensera gärna Pump & Magnesium på Itunes. Det tar bara några sekunder och betyder mycket, för det hjälper oss att nå fler.

Läs mer