Intervjuad i Bringing Awesome Back Med Adept

Coachade på Luciapokalen 2014 & Fit Model Scandinavia på Fitnessfestivalen i helgen. Alla (två) adepter vann en pokal – Markus Paukkonen vann brons i Bodybuilding Juniorer -80 och Frida Jenholt vann silver i Fit Model Scandinavia, som är en ny gren – vilket är extra kul för mig och mina klienter.

Som bodybuilding-coach älskar jag att hjälpa andra lyckas och det är stunder som dessa, när jag ser mina klienter förverkliga sina drömmar i och utanför rampljuset, som motiverar mig att aldrig sluta coacha klienter vid sidan om mina saftiga arbetsdagar på 12-14 timmar med Iron Man Magazine.

Erik Eriksson, transformationsfenomenet från Bringing Awesome Back, haffade oss för snabb intervju vid BMR Sports Nutrition-montern. Klicka på bilden för att titta på intervjun från Luciapokalen 2014.

bringing awesome back

Redo för en förändring? Fyll intresseanmälan för onlinecoaching och påbörja din resa idag!

Vill du ha en sommar med fokus på dig? Flexibel träning samt somriga recept att njuta av?
Ta en plats till mitt sommarprogram