Intervjuad i Bringing Awesome Back Med Adept

Coachade på Luciapokalen 2014 & Fit Model Scandinavia på Fitnessfestivalen i helgen. Alla (två) adepter vann en pokal – Markus Paukkonen vann brons i Bodybuilding Juniorer -80 och Frida Jenholt vann silver i Fit Model Scandinavia, som är en ny gren – vilket är extra kul för mig och mina klienter.

Som bodybuilding-coach älskar jag att hjälpa andra lyckas och det är stunder som dessa, när jag ser mina klienter förverkliga sina drömmar i och utanför rampljuset, som motiverar mig att aldrig sluta coacha klienter vid sidan om mina saftiga arbetsdagar på 12-14 timmar med Iron Man Magazine.

Erik Eriksson, transformationsfenomenet från Bringing Awesome Back, haffade oss för snabb intervju vid BMR Sports Nutrition-montern. Klicka på bilden för att titta på intervjun från Luciapokalen 2014.

bringing awesome back

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: