Intervjuad i Bringing Awesome Back Med Adept

Coachade på Luciapokalen 2014 & Fit Model Scandinavia på Fitnessfestivalen i helgen. Alla (två) adepter vann en pokal – Markus Paukkonen vann brons i Bodybuilding Juniorer -80 och Frida Jenholt vann silver i Fit Model Scandinavia, som är en ny gren – vilket är extra kul för mig och mina klienter.

Som bodybuilding-coach älskar jag att hjälpa andra lyckas och det är stunder som dessa, när jag ser mina klienter förverkliga sina drömmar i och utanför rampljuset, som motiverar mig att aldrig sluta coacha klienter vid sidan om mina saftiga arbetsdagar på 12-14 timmar med Iron Man Magazine.

Erik Eriksson, transformationsfenomenet från Bringing Awesome Back, haffade oss för snabb intervju vid BMR Sports Nutrition-montern. Klicka på bilden för att titta på intervjun från Luciapokalen 2014.

bringing awesome back

Läs mer