Intervjuad i Bringing Awesome Back Med Adept

Coachade på Luciapokalen 2014 & Fit Model Scandinavia på Fitnessfestivalen i helgen. Alla (två) adepter vann en pokal – Markus Paukkonen vann brons i Bodybuilding Juniorer -80 och Frida Jenholt vann silver i Fit Model Scandinavia, som är en ny gren – vilket är extra kul för mig och mina klienter.

Som bodybuilding-coach älskar jag att hjälpa andra lyckas och det är stunder som dessa, när jag ser mina klienter förverkliga sina drömmar i och utanför rampljuset, som motiverar mig att aldrig sluta coacha klienter vid sidan om mina saftiga arbetsdagar på 12-14 timmar med Iron Man Magazine.

Erik Eriksson, transformationsfenomenet från Bringing Awesome Back, haffade oss för snabb intervju vid BMR Sports Nutrition-montern. Klicka på bilden för att titta på intervjun från Luciapokalen 2014.

bringing awesome back

Ta del av kunskap och forskning med nyhetsbrevet 

Varje vecka läser jag kilovis med forskning om träning, kost och hälsa. Det mest intressanta och användbara skriver jag om nyhetsbrevet. Att prenumera är gratis, så länge du vill.

  • Fyll i dina uppgifter
  • Checka mailen och bekräfta prenumerationen
  • Njut av nyhetsbrevet!

Liknande artiklar

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.