Iron Man December 2014 – Ute i Butik Nu

ironman6omslagDå var det dags för årets sista vältränade nummer av IRON MAN MAGAZINE, som från och med idag finns ute i butik i hela landet. Mina bidrag består främst av 33 Snabba Sätt Att Fixa X-Formen och Nyårslöftet 2015 – Ditt Livs Form. Delar av IRON MAN-redaktionen, inklusive eder undertecknad, kommer hänga i BMR Sports Nutritions mässmonter på Fitnessfestivalen nästa helg. Titta gärna förbi och säg hej.

Ta del av kunskap och forskning med nyhetsbrevet 

Varje vecka läser jag kilovis med forskning om träning, kost och hälsa. Det mest intressanta och användbara skriver jag om nyhetsbrevet. Att prenumera är gratis, så länge du vill.

  • Fyll i dina uppgifter
  • Checka mailen och bekräfta prenumerationen
  • Njut av nyhetsbrevet!

Liknande artiklar

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.