Iron Man December 2014 – Ute i Butik Nu

November 24, 2014 in Media

ironman6omslagDå var det dags för årets sista vältränade nummer av IRON MAN MAGAZINE, som från och med idag finns ute i butik i hela landet. Mina bidrag består främst av 33 Snabba Sätt Att Fixa X-Formen och Nyårslöftet 2015 – Ditt Livs Form. Delar av IRON MAN-redaktionen, inklusive eder undertecknad, kommer hänga i BMR Sports Nutritions mässmonter på Fitnessfestivalen nästa helg. Titta gärna förbi och säg hej.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: