Iron Man Magazine Januari 2015 – Ute i Butik Nu

unnamed (2)Missa inte januari-utgåvan av Iron Man Magazine som från och med idag finns ute i butik. Mina artiklar är ”Utökade Dropsets” och ”Kvinnlig Kraftboost”. För dig som är nyfiken på fitness, eller funderar på att tävla i detsamma, vill jag tipsa om andra delen i den nördiga serien ”Pricka Formen” om tömning och laddning med natrium och kalium. Läsvärt!

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: