Iron Man Magazine Januari 2015 – Ute i Butik Nu

unnamed (2)Missa inte januari-utgåvan av Iron Man Magazine som från och med idag finns ute i butik. Mina artiklar är ”Utökade Dropsets” och ”Kvinnlig Kraftboost”. För dig som är nyfiken på fitness, eller funderar på att tävla i detsamma, vill jag tipsa om andra delen i den nördiga serien ”Pricka Formen” om tömning och laddning med natrium och kalium. Läsvärt!

Ta del av kunskap och forskning med nyhetsbrevet 

Varje vecka läser jag kilovis med forskning om träning, kost och hälsa. Det mest intressanta och användbara skriver jag om nyhetsbrevet. Att prenumera är gratis, så länge du vill.

  • Fyll i dina uppgifter
  • Checka mailen och bekräfta prenumerationen
  • Njut av nyhetsbrevet!

Liknande artiklar

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.