Iron Man Magazine Juni 2015 – Nu Ute i Butik

iron-man-omslag-juniMed juni-utgåvan finner Sveriges mest vältränade Physique-tidning sommarformen. Läs min feta intervju med Fitness Model-stjärnan Aleksandar Andrejic och notera 7 Snabba Tips Till Megapump som handlar, föga överraskande, om hur du maximerar muskelpumpeffekten. Missa inte nummer 4. För dig som vill bygga muskler, trots att det är sommar, väntar 12 tillväxtkombos och ett intensivt supersetprogram som garanterat ger större biccar och triccar. Om du, tvärtom, ämnar bränna fett har tidningen senaste forskningsresultaten.

Liknande inlägg

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.