Iron Man Magazine Oktober 2015 – Nu Ute i Butik

IRONMAN-1507-A-2Inför månadens Iron Man besökte jag Los Angeles i Kalifornien för att boosta motivationen och hämta inspiration från platsen där allt en gång började. I ledaren En vecka i muskelmecka – som du för övrigt hittar här – berättar jag om hur det kändes att besöka Golds Gym och träna bredvid Mr. Olympia-finalisten Dexter Jacksson, Physique-mästaren Steve Cook och Animal-fenomenet Frank McGrath. Traditionen trogen presenterar vi forskarnas nya råd för snabbare muskeltillväxt och intervjuar eliten inom fitness – däribland Michelle Lewin, som är den kanske mest inflytelserika kvinnan i branschen just nu. Ett annat hett tips som du inte vill missa är trippla superset-metoden, där ingen mindre än BMR-atleten Wille Stenvall står modell i ett program som är intensivt.

Liknande inlägg

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.