Iron Man November 2014 – Ute i Butik Nu

10515366_344079059102521_3936807567714565714_oNovember-utgåvan av fitnessbibeln Iron Man Magazine finns ute i butik. Missa inte mina artiklar: Plyometrisk Cirkelträning – Istället För Kardio, Poseringsträning för Men’s Physique & Bikini Fitness, 10 Tips Som Gör Svaga Muskler Starkare och 3 Oväntade Sanningar Om Varför Du Inte Ser Resultat. 

Ta del av kunskap och forskning med nyhetsbrevet 

Varje vecka läser jag kilovis med forskning om träning, kost och hälsa. Det mest intressanta och användbara skriver jag om nyhetsbrevet. Att prenumera är gratis, så länge du vill.

  • Fyll i dina uppgifter
  • Checka mailen och bekräfta prenumerationen
  • Njut av nyhetsbrevet!

Liknande artiklar

Vem är Mathias Zachau?

Om författaren:

Jag är idrottsfysiolog (BSc Sport Science). Vidareutbildad inom klinisk anatomi, biomekanik och sjukdomslära. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för läsning om diverse.