Klientuppdatering: Erik Karlssons resultat efter 4 månaders deffande

mathias zachau klient referens

Vad har du åstadkommit med programmet?

Fått ökade kunskaper om intensitet, vila, och periodisering. Inte påverkat mina resultat rent viktmässigt. Jag har upplevt mer pump på grund av den ökade intensiteten.

Vad, om något, fick dig att överväga att inte testa onlinecoaching?

Att det finns väldigt lite information angående referenser om alla coacher.

Vad gillar du mest med programmet? Vad har du lärt dig?

Enkelhet, struktur, jag har framförallt lärt mig vikten av förändring i min träning, samt hur intensiteten är väldigt viktig. Förändringen har främst ökat min motivation och träningsglädjen. Styrkan har inte ökat. Formen har påverkats positivt av förändringen då musklerna ständigt chockats av nya träningssätt.

Hur har det du har uppnått med din kropp förändrat andra saker i livet?

Programmet har förbättrat formen. Och det har påverkat mig positivt ytligt och man mår absolut bra utav att vara i bra form. Men endast under en viss period. Humör och energi är något som istället blir lidande när formen prioriteras.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att testa onlinecoaching med Mathias Zachau?

Pröva!

Vill du också få resultat? Gör som hundratals andra nöjda kunder. Testa onlinecoaching!

Om författaren

Mathias Zachau

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: