KroppsNytt Magasin Nummer 1 – Ute i Butik Nu

Annons_Omslag2-2Tisdagen 27 januari 2015 nylanseras KroppsNytt Magasin i en upphottad version. Chefredaktör för tidningen är superbloggerskan Alexandra Bring som har en stark vision om framtidens KroppsNytt. Detta första nummer bidrog jag med “Glöm Powerwalks. Plyos Gör Allt Du Vill”, “5 Steg Till Stark Motivation”, “Ont i Ryggen? Testa Hantelböj” plus “Hur Får Man Bort Fett På Magen?”. Under sektionen frågor och svar besvarar jag läsarnas frågor om styrketräning, nutrition och kroppstransformation. Besök www.kroppsnytt.se för rykande färska smakprov.

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: