Nu finns det lediga platser för onlinecoaching

lediga platser för onlinecoaching

Bygg muskler, bränn fett och bli starkare med mig som din personliga träning online.

Glider in lite snabbt, mellan programmering av nya träningsprogram och research till artiklar till nästa nummer av Iron Man Magazine, för att meddela att 5 av mina duktiga onlineklienter har uppnått sina mål. Det betyder att jag nu kan öppna upp 5 lediga platser för onlinecoaching. Jag har ingen väntelista, utan just nu är det först till kvarn som gäller för MZ Premium.

Allt börjar med att du skickar din ansökan. Du berättar om dina mål, begränsningar, förutsättningar och utmaningar – allt som du tycker jag borde känna till för att skapa kost- och träningsprogram för just dig. Om du blir antagen till programmet skickar jag ett mail med inloggningsuppgifter till MZ Premium – som är mitt egna onlinecoachingsystem, där du får tillgång till all information du behöver – och du kan direkt följa programmet med lättfattliga instruktioner och regelbundna uppföljningar och justeringar av upplägg.

Ju mer information du ger mig desto bättre kan jag hjälpa dig. Varje vecka uppdaterar mig med information (rapporter med vikt, mått, formbilder) som visar vad som fungerat bra och mindre bra. I takt med dina framsteg gör jag justeringar för maximala resultat. Du får jättegärna skicka videos på övningar du är osäker på för feedback på ditt utförande. Då bedömer jag svagheter och föreslår tekniska korrigeringar.

Jag kräver 4 månaders engagemang från nya klienter. Det är nämligen min fullständiga övertygelse att du behöver minst 4 månader för att se seriösa resultat. Under tiden kan du skicka frågor, när du vill, om du undrar något om kosten eller träningen. Programmet är baserat på feedback, så ju fler frågor du ställer desto bättre. Jag vill ha personlig kontakt med mina klienter. Därför tar jag emot ett begränsat antal.

Om du har fastnat, slutat gå ner eller upp i vikt, och vill ha synpunkter på kost och träning – i form av ett komplett system med all information du behöver – så är du välkommen att ansöka om en plats i onlinecoachingprogrammet MZ Premium. Priset är 1500: -/månad – då ingår allt från videos till kost- och träningsprogram och alla dina frågor besvarade – och du får ett personligt konto med direkt tillgång till din coach. Skriv ett meddelande, fyll i informationen och berätta om dina mål.

[gravityform id=”2″ name=”PT Online” title=”false” description=”false”]

Om författaren

Mathias Zachau

Jag arbetar som idrottsfysiolog (BSc Sport Science) och har en bakgrund inom pedagogik och idrottsmedicin. I 10 år har jag bevakat träningsbranschen utifrån vetenskapliga perspektiv. Det har jag gjort i magasin, olika poddar, sociala medier och inte allra minst här. Följ mig för att lära dig mer om styrketräning, kondition och människokroppen i allmänhet.

Gillar du artikeln?

Här hittar du fler: